Zaščitni čevlji


Zaščitni čevlji so najnovejši dodatek k naši ponudbi zaščitnih oblačil. Kot dodatna oprema za zaščito oblačil so zaščitni čevlji narejeni iz posebnega materiala. Imajo tudi podplat, ki zmanjša nevarnost zdrsa. So elastični, z vezmi pa zagotavljajo dobro prileganje. Na voljo so v več velikostih. Zaščitni čevlji so prvovrstna zaščita pred tekočinami. Za popolno zaščito si oglejte tudi našo ostalo ponudbo: zaščitne rokavice, zaščitne maske, zaščitne obleke.

Zaščitne rokavice

Zaščitne rokavice so ena izmed visoko kakovostne zaščite, ki omogoča dihanje, udobje, in zaščito, na katero se je mogoče zanesti. Zagotavljajo učinkovito uporabo z elastiko, ki skrbi za ugodje. Zaščitne rokavice zagotavljajo tudi zaščito pred mnogimi industrijskimi nevarnostmi. Ponujamo tudi: delovna obutev, zaščitna obutev, zaščitne maske, zaščitne obleke.

Zaščita obleka

Zaščitna obleka, kombinezon, je narejen iz tehnološko sodobnega materiala, ki diha. Ponuja zaščito pred več vplivi: prahom, kemikalijami, odpadki. Udobje, priročnost in svoboda pri gibanju so zagotovljeni. Dodano ima dvosmerno zadrgo za dodatno udobje in široko elastiko na kapuci, pasu in gležnjih za dobro prileganje. Zaščitna obleka je na voljo v več velikostih.

Preverite tudi ostalo zaščito iz naše obsežne ponudbe:

  • zaščitni čevlji,
  • zaščitne rokavice,
  • zaščitne maske.

Kemcel trade d.o.o., povezava do naše spletne strani: