Anatomsko-ortopedska obutev za udobno dolgotrajno stanje

Anatomsko ortopedska obutev

Anatomsko-ortopedska obutev dr. BATZ je namenjena predvsem medicinskemu osebju in vsem, od katerih služba in druge obveznosti zahtevajo dolgotrajno stanje. Kakovostni ortopedski čevlji so vam na voljo v različnih modelih in barvah, ki sledijo trendom ostale obutve.

Anatomska ortopedska obutev, anatomski ortopedski čevlji


Anatomsko-ortopedska obutev iz tovarne strokovnjakov udobja

Ortopedska obutev znamke dr. BATZ skrbi za zdrav korak vaših nog že 15 let. Proizvajalci črpajo znanje iz več kot 30-letnih izkušenj pri proizvodnji anatomskih in ortopedskih čevljev. S spremljanjem trendov na trgu obutve skrbijo za modern in privlačen videz čevljev, ki so na voljo v različnih barvah in barvnih kombinacijah. Naj bela barva ne izdaja več vaših občutljivih nog! Strogo kontroliran in natančen proizvodni postopek pa zagotavlja, da je anatomsko-ortopedska obutev dr. BATZ kakovostne izdelave in primerna za dolgotrajno uporabo.

Anatomska obutev, anatomski čevlji


Anatomsko-ortopedski čevlji za zdrav in udoben korak ob vsaki priložnosti

Ne glede na čas dneva - v službi ali med prostim časom, doma in zunaj - bodo ortopedski čevlji skrbeli za mehko hojo in udobno stanje. Izdelani so iz naravnega usnja, barvanega z naravnimi barvami in zatorej primerni za dolgotrajno nošnjo. Ortopedska obutev z amortizacijo udarcev ob hoji skrbi za neobremenjene sklepe, njeni podplati s profilom za zmanjšano možnost zdrsa za gotov in varen korak, njena anatomska prilagojenost stopalu ter antibakterijski podplati pa za sveža in spočita stopala ter noge ob koncu dneva.

Anatomska obutev, anatomski čevlji


Anatomsko-ortopedska obutev za različno občutljive ženske in moške noge

Čeprav je bila anatomsko-ortopedska obutev primarno zasnovana predvsem za medinsko osebje in ljudi s podobnim poklicem, je danes na voljo za vse z občutljivimi in zelo občutljivimi nogami. Prav izkušnje iz tovrstnih poklicev zagotavljajo, da so anatomski čevlji dr. BATZ učinkoviti pri raznovrstnih težavah, ki pestijo vse, ki preživite velik del dneva na nogah. Tu so poleg kronične utrujenosti stopal in nog, ploskih stopal, neprijetnih vonjav, tudi trn v peti, bolečine v hrbtenici in križu, napačne drža in druge težave. Zakaj se jih ne bi odkrižali enkrat za vselej?


Za ogled celotne ponudbe anatomske in ortopedske obutve dr. BATZ ste vabljeni na našo spletno stran! V naši spletni trgovini imamo na izbiro modele za vse okuse.