Masažna olja


Naša masažna olja vsebujejo 100 % naravna, hladno stisnjena rastlinska olja kot so npr.: sončnično olje, mandljevo olje, jojoba, makadamijevo olje, olje grozdnih pešk itd ... Rastlinska olja in masla vsebujejo vitamine, proteine in minerale ter so zelo učinkovita za vlaženje kože, vsebujejo pa tudi mnogo hranilnih snovi, da koža ostane gladka in prožna. Prodajamo tudi olja za telo, olje grozdnih pešk, olja za masažo. Ker naša masažna olja ne vsebujejo nobenih umetnih barvil, stabilizatorjev ali konzervansov, jih morate hraniti v temnem in hladnem prostoru, ter jih čim manj izpostavljati visokim temperaturnim spremembam.

Olje za telo

Olje za telo vsebuje vitamine, proteine in minerale ter so zelo učinkovita za vlaženje kože, vsebuje pa tudi mnogo hranilnih snovi, ki jih koža potrebuje, da ostane gladka in prožna. Masažna olja so bila označena kot življenjska energija rastlin in so jih uporabljali že veliko stoletij pred nami, tako v zdravilne, kot tudi lepotilne namene. Imamo pestro ponudbo: kreme za roke, kreme za obraz, kreme za telo, oprema za wellnesse, oprema za kozmetične salone, oprema za frizerske salone.

Olje grozdnih pešk

Olje grozdnih pešk deluje na telo dvojno: preko vonja in preko kože. Tako vplivajo na človekovo zdravje in počutje in nam dajejo občutek ugodja med masažo. Ker so vsa naša olja hladno stisnjena in 100 % naravna, so primerna tudi za uporabo pri zelo občutljivih tipih kože.
Imamo široko ponudbo:

Kemcel trade d.o.o., povezava do naše spletne strani: