Dodatki k prehrani - športni prehranski dodatki


Dodatki k prehrani so na voljo v obliki praškov ali tablet. Mnogi dodatki k prehrani imajo prijeten okus po kakavu, vaniliji ali jagodi. Z različnimi sestavinami, kot so aminokisline, beljakovine, vitamini in druge, so prehrambeni dodatki namenjeni za različne potrebe, kot so moč, mišična masa, vzdržljivost, boljše počutje. Prehranski dodatki z vitamini za zdravje.
Za boljše počutje pa lahko poskrbite tudi z obiskom parne savne.


Dodatki k prehrani - minerali za vzdržljivost


Prehranski dodatki Vita Max so mineralni in vitaminski dodatki v obliki tablet. Vita Max prehranski dodatki so obogateni s kromom in koencimom Q10. Za vnos potrebnih mineralov in vitaminov so na voljo tudi dietetični izdelki Endurance Plus na osnovi razvejanih aminokislin, dodatki k prehrani v obliki praška. Prehranski dodatki, ki vsebujejo minerale poskrbijo za vzdržljivost pri športni aktivnosti. Mineral Plus, ki skrbijo za vzdržljivost so idealni prehranski dodatki za uporabo med športom, pred in po športni aktivnosti.

Prehranski dodatki
Beljakovinski dodatki k prehrani z okusom vanilije, kakava in jagode


Beljakovinski dodatki Protein Blend z okusom vanilije, kakava in jagode, v obliki praška. Po zaužitju se beljakovinski dodatki sproščajo počasi in pustijo v ustih prijeten okus. S proteinskim koncentratom so beljakovinski dodatki k prehrani primerni tako za profesionalne športnike kot ljubitelje zdravega športnega načina življenja. Beljakovinski dodatki Protein Pro so prav tako prehranski dodatki v prašku, ki so narejeni iz beljakovin jajčnega beljaka. Z dodatkom vitaminov in sladkani s sukralozo so prehranski dodatki Protein Pro na voljo v okusih vanilije, jagode in kakava.


Vitaminski dodatki k prehrani


Vitaminski dodatki k prehrani Gainer pro so obogateni z ogljikovimi hidrati in vitamini ter vsebujejo zadosti nenasičenih maščobnih kislin. Prehrambeni dodatki Grainer pro z aromo kakava za bojši okus. Za zadosten vnos vitamina C so na voljo vitaminski dodatki k prehrani Vitamini in minerali Vita C 180. Vitaminski dodatki v obliki tablet vsebuje vitamin C, ki je bil naravno pridobljen iz hrane.


Dodatki k prehrani za športne dejavnosti: