Zaščitna obutev


Zaščitna obutev je najnovejši dodatek k naši ponudbi zaščitnih oblačil. Zaščitni čevlji so kot dodatna oprema za zaščito narejeni iz posebnega materiala. So elastični in z vezmi zagotavljajo dobro prileganje. Na voljo so v več velikostih in imajo podplat, ki zmanjša nevarnost zdrsa. Zaščitni čevlji so prvovrstna zaščita pred tekočinami. Za popolno zaščito si oglejte tudi našo ostalo ponudbo: zaščitne rokavice, zaščitne maske, zaščitne obleke.

 

Osebna zaščitna oprema

Osebna zaščitna oprema je nujna tako v industriji (avtomobilski, prehrambeni, kozmetični), kot tudi doma pri brisanju, poliranju različnih površin, pri čiščenju strojev in različnih delovnih orodij. Osebna varovalna oprema je potrebna še posebej pri težjih delih s težkimi predmeti, pa tudi v laboratorijih pri izvajanju eksperimentov in poskusov – kisline in spojine. Poglejte si naše zaščitne maske.

 

Zaščitne maske

Zaščitne maske so nujne za zaščito pred organskimi hlapi in delci. Področja uporabe zaščitne maske so pestra: delo z običajnimi barvami (odvisno od priloženih navodil), proizvodnja gospodinjskih aparatov, letalska industrija, ladjedelništvo, kemična industrija in delo s kemikalijami, proizvodnja barv in lakov, proizvodnja lep in laboratoriji. Naše zaščitne maske so povsem edinstvene maske, ki so narejene po novi tehnologiji, ki omogoča integralno konstrukcijo zaščitnih mask za zaščito pred plini in hlapi.

Kemcel trade d.o.o., povezava do naše spletne strani:
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Naslov
Ziljska ulica 11
1000 Ljubljana
Delovni čas
ponedeljek - petek od 7.00 do 15.00
Spletna stran
E-pošta
01 530 00 93
Seznam fraz
zaščitna obutev, delovna obutev, osebna zaščitna oprema, osebna varovalna oprema, zaščitna maska, zaščitne maske
ZEMLJEVID