Gradnja hiše: kako najhitreje do masivne, energijsko varčne hiše

Gradnja energijsko varčnih hiš mora biti strokovno vodena in dobro načrtovana že preden se zalije temeljna plošča. Pri JUBHome smo specializirani za masivne hiše, ki so postavljene v zelo hitrem roku, hkrati pa smo razvili posebne sisteme za gradnjo hiše, ki je masivna in hkrati izjemno energijsko varčna, celo pasivna. Z našo tehnično podporo pri gradnji hiše ne boste iskali različnih izvajalcev, saj vam vse do vselitve lahko uredimo mi.

Gradnja hiše izvajalci

Oglejte si enega izmed naših projektov gradnje >>

Hitra gradnja masivne hiše

JUBHome  z ICF sistemom gradnje in materiali omogoča, da ste vseljeni že v  7-8 mesecih.

Naši elementi se izredno hitro sestavljajo po principu Lego kock, poleg tega pa je možna takojšnja vgradnja armature in betona. Ko je temeljna plošča zaključena, je hiša v dobrem mesecu in pol postavljena do 3. gradbene faze. Veliko hitrejša je tudi finalizacija. Notranji in zunanji ometi na JUBHome stenah se lahko izvajajo istočasno, izvedba instalacij je veliko preprostejša (brez štemanja). Gradnjo hiše po fazah lahko naročite po želji, za neizkušene pa seveda priporočamo kar gradnjo hiše na ključ.

Gradnja hiše na ključ

Z gradnjo hiše na ključ lahko najbolje predvidite dejanske stroške in se dogovorite za končni rok gradbenih del. Hiša na ključ  pomeni, da so položene vse talne obloge,  izvedena slikopleskarska dela, notranja vrata, sanitarna oprema z armaturami, fina montaža elektrike, čaka vas samo še izbor notranje opreme. Pri gradnji hiše z različnimi izvajalci in podizvajalci so največje težave usklajevanje, čakanje na material, nepredvidene zamude in s tem dodatni stroški ... Potem jo lahko zagode še vreme in gradnja se lahko znatno podaljša.

Hiša na ključ JUBHome

Odločite se raje za zanesljivejšo možnost in prepustite gradnjo hiše enemu izvajalcu - JUBHome.