Toplotne črpalke ogrevajo prostore s pomočjo obnovljivih virov

Toplotne črpalke so sedanjost in prihodnost ogrevanja prostorov in sanitarne vode, saj vse več ljudi prepoznava prednost ogrevanja s toplotnimi črpalkami, ki zagotavlja kakovostne ogrete prostore. Včasih je veljalo, da je najboljše ogrevanje na plin ali kurilno olje, vendar se je s pojavom toplotnih črpalk mnenje spremenilo, saj gre za energetsko najbolj učinkovit način ogrevanja prostorov, manjša poraba energije pa zagotavlja tudi manjše mesečne stroške, tako da s črpalkami privarčujete kar nekaj denarja. Toplotne črpalke za delovanje izkoriščajo obnovljive vire iz okolice, zemlja, voda zrak, tako da poznamo različne vrste toplotnih črpalk: zrak voda, zrak zrak, voda voda ali zemlja voda, katero boste izbrali, pa je v veliki meri odvisno od tega, kateri vir boste uporabili za ogrevanja. Ogrevalne toplotne črpalke kakovostno ogrejejo prostore in jih naredijo prijetne za bivanje in druženje z najdražjimi, tako da smo prepričani, da boste z našo ponudbo toplotnih črpalk izjemno zadovoljni.

Toplotna črpalka voda voda

Toplotne črpalke privarčujejo pri energiji in mesečnih stroških

Toplotne črpalke za svoje delovanje uporabljajo obnovljive vire iz okolice, ki so popolnoma zastonj, obenem pa se viri obnavljajo, kar pomeni, da skrbijo tudi za okolico. Toplotne črpalke lahko tako za ogrevanje prostorov iz okolja vzamejo kar 75% zahtevane energije, za katero ni potrebno plačati niti evra, plačate zgolj 25% električne energije za maksimalen izkoristek. Manjša poraba električne energije zagotavlja manjše mesečne stroške ogrevanja, kar je eden od bolj pomembnih razlogov, zaradi katerih se stranke odločajo za nakup ogrevalnih črpalk. Poraba električne energije seveda ni fiksna, ampak je odvisna od več različnih dejavnikov, od površine hiše, potrebne energije ali števila oseb, ki uporabljajo vodo. Sodobna hiša na leto porabi okoli 50kWh za kvadratni meter površine, stare hiše pa celo do 150 kWh. Pomembno je, da izberete kakovostno toplotno črpalko, saj boste tako privarčevali več energije. Za več informacij in pomoč nas lahko kontaktirate.

Montirana toplotan črpalka

Toplotna črpalka je prijazna do okolja

Živimo v času, ko je skrb za okolje v katerem živimo izjemno pomembno in se z okoljskim problemov srečamo na vsakem koraku, zato je nujno, da se tega zavedamo tudi pri ogrevanju. Toplotne črpalke so eden od najbolj prijaznih načinov ogrevanja, saj za svoje delovanje izkoriščajo zrak, vodo ali zemljo, ki so obnovljivi viri in se lahko obnavljajo, tako da jih ne moremo pretirano uporabiti. Poleg ogrevanja na obnovljive vire je pomembna lastnost toplotnih črpalk tudi dejstvo, da pri ogrevanju prostorov v okolice ne izpuščajo toplogrednih plinov, zato s tem ne škodujemo okolju. Znanstveno je celo dokazano, da je tehnologija toplotnih črpalk ena od rešitev za zmanjše onesnaževanja ozračja, zato boste z nakupom poskrbeli tudi za ohranjanje okolja. Zagotavljamo vam kakovostne toplotne črpalke s katerimi boste imeli tople prostore, obenem pa boste nekaj storili tudi za okolje.

Več o toplotni črpalki zrak zrak

Toplotna črpalka zrak voda po ugodni ceni

V podjetju Iblo se že vrsto let ukvarjamo s prodajo toplotnih črpalk, obenem pa se zavedamo, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato se vsaki stranki posvetimo individualno glede na njene želje in potrebe. Izbirate lahko med različnimi vrstami toplotnih črpalk: zrak voda, voda voda, zrak zrak ali zemlja voda, vsekakor pa je ena od najbolj prodajanih toplotnih črpalk zrak voda, ki za delovanje uporablja zrak, ki ga je v okolici na pretek. Toplotna črpalka zrak voda zagotavlja kakovostno ogrete prostore v hiši, obenem pa takšno črpalko lahko uporabljamo tudi za ogrevanje sanitarne vode. Zagotavljamo vam kakovost in ugodno ceno črpalk, zato verjamemo, da boste nad našo ponudbo navdušeni. V kolikor imate glede toplotnih črpalk kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali z nasveti ali odgovori.