Toplotna črpalka zrak voda izkorišča obnovljive vire iz okolice


Podjetje Iblo d.o.o., ki je na slovenskem trgu prisotno že od leta 1995, se ukvarja s prodajo kvalitetnih klimatskih naprav in toplotnih črpalk zrak voda ter celotnim sistemom LG na slovenskem trgu, ki je v samem vrhu kakovosti. Vsi naši proizvodi, vključno s toplotnimi črpalkami zrak voda, imajo izjemno nizko porabo energije, kar zagotavlja strankam nižje stroške obratovanja in vzdrževanja. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato z našimi proizvodi zagotavljamo ugodno bivanje v vseh prostorih od doma do službe. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda je ogrevanje prihodnosti.

Toplotne črpalke visokotemperaturne

CENIK TOPLOTNIH ČRPALK

Toplotna črpalka zrak voda - nižji stroški ogrevanja

Kako deluje toplotna črpalka zrak voda? Za svoje delovanje toplotna črpalka zrak voda izkorišča obnovljive vire iz okolice kot so zemlja, zrak in voda ter njihovo energijo uporabi za ogrevanje prostorov v katerih živimo. Delovanje toplotne črpalke zrak voda je izjemno prijazno do okolja, saj ne onesnažuje okolice v kateri živimo, obenem pa zagotavlja nizke stroške ogrevanja - za delovanje potrebuj zgolj 25% dodatne energije, vso ostalo energijo pridobi iz obnovljivih virov. Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda je tako vse bolj priljubljeno, saj je varčno in zagotavlja velik prihranek pri denarju v nekaj letih.

Ogrevanje s toplotno črpalko zrak voda


Delovanje toplotne črpalke je izjemno enostavno

Ena od velikih prednosti toplotnih črpalk zrak voda je njihovo izjemno enostavno delovanje. Naši strokovnjaki vam bodo priključili toplotno črpalko zrak voda in s tem je vse delo opravljeno. V naši ponudbi lahko izbirate med različnimi toplotnimi črpalkami zrak voda, ki vam bodo omogočile lažje bivanje tako poleti, kot tudi pozimi, saj skrbijo za ogrevanje in tudi hlajenje. Prepričani smo, da boste z delovanjem toplotne črpalke zelo zadovoljni. V kolikor vas natančno zanima kako deluje toplotna črpalka zrak voda nas kontaktirajte. Mi smo pravi naslov za visokotemperaturne toplotne črpalke zrak voda.