Montažne hiše v Sloveniji – kakovost in ugodna cena

Montažne hiše v Sloveniji so v velikem porastu, saj se vse več ljudi odloča za takšen način gradnje s katerim prihranijo pri energiji, obenem pa s svojimi željami in potrebami vplivajo na izgradnjo svojega sanjskega doma. V podjetju Javušnik smo s svojimi izkušnjami in bogatim znanjem postavili že veliko število pasivnih montažnih hiš, obenem pa smo izjemno ponosni na dejstvo, da smo edini proizvajalec montažnih hiš v Sloveniji, ki delo opravi od začetka do konca, saj imamo lastno proizvodnjo lesa, kar zagotavlja kakovosten les slovenskega izvora. Nudimo vam gradnjo montažnih hiš od Ljubljane, do Koroške in Primorske, ne glede na to, v katerem okolju živite. Prilagodimo se vsem vrstam okolja in ustvarimo sanjsko montažno hišo, ki bo nudila varen in udoben dom vam in vašim najbližjim, kar je tudi osnova za brezskrbno življenje.

MANSARDNE MONTAŽNE HIŠE S PREKO 100 KVADRATNIH METROV SKUPNE POVRŠINE

Montažne hiše v Sloveniji – gradnja po fazah

Ne glede na to, ali ste že gradili svojo hišo ali pa ste pri tem popoln začetnik je jasno, da smo pri gradnji novega doma čustveno vpleteni in bi radi pristavili svoj delež, ne glede na naše znanje. V podjetju Javušnik smo specializirani za gradnjo montažnih hiš v Sloveniji po fazah, kar vam zagotavlja, da tudi vi naredite določen del vaše hiše, odvisno od vašega znanja in želja. Nudimo vam več različnih faz, za lažji pregled smo jih označili z A,B,C,D in E, lahko pa se odločite tudi za opcijo dokončaj sam. Faza A zagotavlja zgolj skelet – vse zunanje stene brez izolacije, pri fazi B dobite zunaj zaprt objekt s fasadnimi deli, faza C pa je že znotraj zaprt objekt z grobimi elektroinštalacijami, slikopleskarskimi deli in stopnicami. Faza D vključuje pri gradnji montažnih hiš v Sloveniji tudi že inštalacije, faza E pa je pripravljena na vselitev, imenujemo jo na ključ. V kolikor želite sami poiskati izvajalce za določeno delo ali želite delo opraviti sami vam nudimo možnost izbire »dokončaj sam«. Pasivne montažne hiše so prihodnost gradnje in verjamemo, da boste z njimi zadovoljni tudi vi.

proizvajalci montažnih hiš v Sloveniji

Montažne hiše v Sloveniji – od mansardnih do večnadstropnih

Različne osebe imajo različne želje in preference, zato vam v našem podjetju zagotavljamo izdelavo različnih vrst montažnih hiš v Sloveniji, kjer bomo upoštevali vaše želje in potrebe, obenem pa vam bomo poizkušali svetovati na najboljši način. Med strankami so izjemno priljubljene mansardne hiše, ki predstavljajo širok spekter arhitekturnih načinov od tradicionalnih do modernih z različnimi tipi streh od dvo in štirikapnic, s frčadami ali brez. V kolikor želite se lahko odločite tudi za pritlične hiše, ki so namenjene tistim, ki ne marajo hoditi po stopnicah ali pa večnadstropne hiše za vse, ki želijo imeti dom v več nadstropjih. Montažne hiše lahko umestitke tako v mesto ali podeželje, odvisno od tega kje živite. Zagotavljamo vam montažne hiše na Koroškem, Štajerskem, Primorskem in ostalih pokrajinah vključno z velikimi mesti, kot sta Ljubljana ali Maribor.

pasivne montažne hiše v Ljubljani

Pasivne montažne hiše – od hloda do hiše

V podjetju Javušnik izdelujemo pasivne montažne hiše z ljubeznijo in celotno storitvijo, ki jo imenujemo od hloda do hiše. Zagotavljamo vam posek kakovostnega slovenskega lesa, spravilo in predelavo, gradnjo sten ter prevoz do lokacije gradnjo ter kakovostno in hitro gradnjo na ključ, ki zagotavlja takojšnjo vselitev. Smo edini proizvajalec montažnih hiš v Sloveniji, ki ima sklenjeno verigo celotne lastne proizvodnje, na kar smo izjemno ponosni. Veselje do lesa in gradnje montažnih hiš v Sloveniji prenašamo iz generacije v garancijo in verjamemo, da so pasivne montažne hiše prihodnost gradnje hiš, saj zagotavljajo izjemno nizko porabo energije ter tako velik prihranek pri ogrevanju. V kolikor imate glede montažnih hiš v Sloveniji kakršnokoli vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.