Cena lesene brunarice, izdelane iz kakovostnega lesa

Cena brunarice je precej bolj ugodna, kot menijo mnogi. Ker je pri gradnji mogoče izbirati med ravnimi, lepljenimi ali masivnimi brunami, notranje stene pa lahko po želji dodatno obdelamo z naravnimi materiali, kot na primer z ilovnatimi ometi ali opažem in ker na samo izdelavo vpliva mnogo dejavnikov, so cene lesenih brunaric različne. Potrebno je pomisliti tudi na velikost in zahtevnost objekta. Splošno gledano pa je cena brunarice danes zelo dostopna in ni tako draga, kot si mnogi predstavljajo. Zavedati se je potrebno, da gre za naraven - eko način gradnje in bivanja, ki prispeva k ohranjanju zdravega okolja. Lesene brunarice po ugodni ceni imajo vedno čudovit in prijeten vonj, saj neprijetne vonjave vpijajo, niso tako prašne kot običajne hiše, poleg tega pa uporabniku omogočajo zdrav način življenja. Definitivno je bivalna klima v leseni brunarici iz hlodov z ugodno ceno bolj zdrava od tiste v zidanem bivalnem objektu. Med izdelavo načrta se upoštevajo želje naročnika, saj se tudi brunarice gradijo po naročilu. Cena je med drugim odvisna tudi od vrste izbranega lesa.

Lesene brunarice ugodno

Rešitev za višjo kakovost bivanja

Cena brunarice je, če upoštevamo vse prednosti izdelave po naročilu, zelo ugodna. Dejstvo je, da se vse več uporabnikov odloča za nakup lesenih brunaric iz hlodov, ne le zaradi dostopne cene, temveč tudi zaradi možnosti zagotavljanja višje kakovosti bivanja. Ne pozabimo na dejstvo, da je les povsem naraven material, ki je odlično toplotno izolativen in diha. Vse prevečkrat so ljudje prepričani, da se lesene brunarice uporabljajo le za počitniško bivanje, a je to daleč od resnice. Zaradi prijazne cene in zagotavljanja čistega bivalnega okolja tovrsten način bivanja ponovno doživlja renesanso. Pri izdelavi načrta se je mogoče dogovoriti glede debeline brun, zasnovo lahko kombiniramo z montažno hišo, možnosti je skratka ogromno. Vsekakor pa največja prednost ostaja ustvarjanje zdravega bivalnega okolja za vso družino. V mnogih raziskavah je namreč bilo potrjeno, da ima les pozitiven vpliv na človeka. Kdor si želi najvišje kakovosti bivanja, bi moral razmisliti o leseni brunarici z zdravo mikroklimo in ugodno ceno.

Za vse, ki si želijo postati eno z naravo

Lesene brunarice pričarajo posebno vzdušje, vonj po lesu pa nas pomirja in sprošča. Način gradnje se čudovito vključi v okolje, saj sovpada z naravo in iz nje ne izstopa. Na parcele, ki se nahajajo tik ob gozdu, se bodo podale mnogo lepše kot zidani objekti, ki bodo iz okolja zelo izstopali. O ceni je potrebno razmisliti že pred samo pripravo načrta, zato se je najbolje pogovoriti z izbranim arhitektom, ki mu zaupamo svoje želje in pričakovanja. Za montažo na lokaciji naročnika potrebujemo okvirno od 5-10 dni, odvisno od velikosti in zahtevnosti objekta, od tega pa je med drugim odvisna tudi sama cena brunarice.

Izdelava lesene brunarice cena

Pri nas se veselje do obdelovanja lesa prenaša že več generacij

Podjetje Javušnik je edino podjetje v Sloveniji, ki ima sklenjeno verigo celotne lastne proizvodnje od hloda do hiše! Čudovite lesene brunarice si lahko ogledate na naši strani in si tako oblikujete približno predstavo o tem, kako je videti vaš sanjski dom. Z veseljem se bomo z vami pogovorili o cenah, saj individualne projekte izvajamo brez doplačil, kar pomeni, da ne zaračunavamo dodatnih stroškov pri spremembah referenčnih objektov. Poleg celovite storitve in osebnega pristopa nas odlikuje tudi dejstvo, da nikoli ne obljubimo stvari, ki jih kasneje ne bi mogli izvesti. Je vaš sanjski dom narejen iz lesa? Pomagali vam bomo pri uresničitvi vaših sanj. Izjemno pomembno nam je, da izkoristimo vire, ki so nam dani in zato v hiše vgrajujemo izključno les slovenskega porekla.

UGODNA IZDELAVA BRUNARIC