Hiše je z montažo mogoče postaviti nepredstavljivo hitro in učinkovito

Hiše lahko stranka načrtuje pri slovenskemu podjetju Javušnik. Moderne hiše je mogoče postaviti s pomočjo montažne gradnje veliko ceneje. V Sloveniji so montažne hiše še relativno nepoznane, a interes hitro raste iz leta v leto. Postavitev je preprosta in izvedena hitreje. Prihranki so lahko znatni, razvoj tehnologije pa zagotavlja široko izbiro postavitvenih izbir in izgradnje. Moderne hiše z ravno streho so zadnja leta priljubljena, interes za hiše na ključ je prav tako visok. Ne glede na kompleksnost strankinih potreb, se jih strokovnjaki pri Javušniku potrudijo izpolniti. Montažna gradnja je namreč primerna tako za dvonadstropno hišo kot enonadstropno. Da bi čim več privarčevali, pa vse več strank rado izbere postavitev moderne nizkoenergijske hiše.

Nizkoenergijske hiše za zmanjšanje nepotrebne potrošnje in stroškov

Za lažje družinsko varčevanje se uporabniki vse pogosteje odločajo za postavitev nizkoenergijskih hiš. Montažna postavitev, za katero se specializira Javušnik, prav tako nudi izjemne prihranke v primerjavi s standardno betonsko gradnjo. Postavitev je med drugim izvedena hitreje in v veliko primerov učinkoviteje kot bi bila drugače. Strokovna ekipa, ki je pri Javušniku odgovorna za montažo, je izkušena. Kakovost njihovega dela zagotavljajo dolgoletne izkušnje in tesno sodelovanje s strankami v procesu načrtovanja. Zainteresirane stranke lahko s podjetjem stopijo v stik prek uradne spletne strani ali se pri profesionalni ekipi osebno oglasijo.

MONTAŽNE HIŠE RAZLIČNIH VELIKOSTI

Moderne hiše z ravno streho je smiselno predhodno skrbno načrtovati

Moderne hiše z ravno streho so sodobni oblikovni trend, ki nudi zanimiv in inovativen izgled doma že na daljavo. Po želji je mogoče izgradnja strešnega balkona, ali celo celostrešne ploščadi, ki jo lahko družina uporablja za najrazličnejše namene. Priljubljena je uporaba ploščadi za sončenje, pa tudi počitniške piknike. Mnogi uporabniki se odločijo za postavitev manjšega priročnega vrta ali strešne žive meje, ki uporabnikom zagotavlja določeno privatnost in mirno počutje. Ravna streha je lahko odličen prostor za preživljanje toplih mesec na zraku. Konstrukcija strehe mora biti sicer izvedena zanesljivo – paziti je nujno na učinkovito in pravilno preusmerjenje odtočne vode. Nabiranje deževnice na strehi je potrebno preprečiti in vodo preusmeriti, preden bi lahko vodila v trajne poškodbe strešne strukture. Na strokovnjake pri Javušniku se je mogoče obrniti za natančno izvedbo in kakovostno načrtovanje.

moderne hiše v sloveniji

Moderne hiše v sloveniji – sodobna tehnologija in inovativni slog

Podjetje Javušnik se ukvarja s postavitvijo mansardnih montažnih hiš. Na voljo so preštevilne kombinacije arhitekturne zasnove, ki jih strokovnjaki obdelajo po željah stranke. Načrt moderne hiše v Sloveniji lahko temelji na tradicionalnem, klasičnem slogu ali novejših oblikovnih idejah. Za vsakogar je hiša sprva dom – istočasno pa predstavlja tudi priložnost, da izrazimo osebni slog, okus in ideje. Z montažno hišo je mogoče cenovno ugodno oblikovati najrazličnejše prostorske oblike, kakor si jih zamislimo. Stranka ima prosto pot – v mejah praktičnosti in varnosti – pri zasnovanju svojega popolnega doma.

Nasprotno je mogoče izbirati med številnimi predpripravljenimi arhitekturnimi zasnovami v Sloveniji priljubljenih modernih hiš. Že izoblikovani načrti so predhodno varnostno odobreni. Oblikovani so za različne potrebe – standardno družino, mladi par ali samostojnega stanovalca. Kolekcija stavbenih načrtov vsebuje zasnove za različne velikosti doma in različni teren. Mogoče je izbirati med eno- in dvosobnimi montažnimi hišami, ter različnim materialom. Posebno priljubljene so lesene montažne in nizkoenergijske hiše.

nizkoenergijske hiše z ravno streho

Hiše na ključ – Maribor kot vse bolj priljubljena lokacija za montažo

Mariborska hiša na ključ predstavlja popolno dograjeno in zaključeno hišo oz. stanovanjsko poslopje. Za kupca pomeni, da se lahko takoj vseli brez kakršnih koli skrbi o nadaljevalnemu delu. Vse zunanje in notranje stene so postavljene, talne in stenske obloge postavljene in vse elektro-inštalacije napeljane. Javušnik predhodno v svojih objektih zagotovi potresno in požarno zaščito ter kakovostno toplotno izolacijo. Hiša je pripraljena na vselitev, ki stranki prihrani nemalo stresa in nepotrebnih skrbi. Delo poteka hitro, kar posledično zniža stroške postavitve. Posebno pozornost je potrebno sicer posvetiti fazi načrtovanja, saj je po pričetku dela mogoče le malokaj spremeniti. Strokovnjaki pri Javušniku so vedno prisotni in pripravljeni svetovati glede različnih skrbi potencialne stranke.