Najcenejše montažne hiše - na ključ ali do faze po izbiri

Najcenejše montažne hiše so lahko obenem zelo kakovostne. Ob tem je treba poudariti, da so najcenejše montažne hiše - na ključ ali do dogovorjene faze postavitve - tiste, ki niso najcenejše zgolj v smislu samih stroškov postavitve, ampak morate upoštevati predvsem kakovost gradnje, od česar je odvisna energetska učinkovitost objekta.


Pasivne montažne hiše so dobra naložba v prihodnost


Zagotovo najboljša izbira so t. i. nizkoenergijske oziroma pasivne montažne hiše. Za pasivne hiše je značilna izjemno nizka toplotna prehodnost, ki se izraža v W/m2K. Nižje število pomeni manj toplotnih izgub. Mesečna poraba se s tem občutno zmanjša, kar velja za vse letne čase. Tako si lahko obetate vse prej kot zanemarljive prihranke. Pri tem je še posebej razveseljivo dejstvo, da tovrstna gradnja prispeva k čistejšemu okolju. Naredite nekaj dobrega za svojo denarnico in obenem za planet ter izberite nizkoenergijsko gradnjo, za katero se odloča vse več tistih, ki načrtujejo postavitev novega doma.

Najcenejše montažne hiše v Sloveniji


Koliko stane montažna hiša?


V odgovoru na vprašanje, koliko stane montažna hiša, se skriva namig, zakaj je to vedno bolj priljubljena izbira. Konkreten podatek glede tega, koliko stane montažna hiša, je sicer odvisen od vaših specifičnih želja, zato je prvi korak ta, da pridobite natančno ponudbo od podjetja, ki ponuja možnost izdelave. Vseeno pa je mogoče zatrditi, da so montažne hiše v povprečju najcenejša možnost, predvsem če jih primerjamo s klasično zidavo. Če je vaš proračun omejen, je to vsekakor prava izbira za vas.

Podjetje, ki ponuja najcenejše montažne hiše v Sloveniji


V podjetju Javušnik za vas izdelamo najcenejše montažne hiše v Sloveniji iz najkakovostnejšega lesa iz naših lastnih gozdov, pravi naslov pa smo tudi za vse, ki se zanimate za brunarice. To so hkrati najcenejše montažne hiše v Sloveniji na dolgi rok, saj so stroški bivanja izredno nizki. Vse leto boste uživali v prijetni temperaturi v vašem domu, kar bo imelo tako pozitiven vpliv na počutje kot na zdravje. Toplotna prehodnost je lahko vse do 0,110 W/m2K. Izbirajte med pritličnimi, mansardnimi in nadstropnimi izvedbami. Hkrati upoštevamo vse vaše želje glede zunanje podobe vašega novega doma. Čeprav je v prvi vrsti pomembna funkcionalnost, se zavedamo, da ne smemo zanemariti niti estetske komponente. Poskrbimo, da estetika objekta ustreza vašim željam, seveda pa tudi arhitekturnim značilnostim kraja. Rezultat je zato po eni strani povsem unikaten, a kljub temu ne pretirano izstopajoč/moteč.

Najcenejše montažne hiše na ključ Javušnik


Najcenejše montažne hiše na ključ ali do želene faze izgradnje


Ena izmed najpomembnejših odlik našega delovanja je, da se vedno v celoti prilagodimo zahtevam posameznega naročnika. Pri nas ne boste zgolj številka, saj bomo poskrbeli za individualno obravnavo. Ponujamo vam najcenejšo gradnjo - na ključ ali pa do stopnje izdelave po vaši želji. Poleg najcenejše montažne hiše na ključ vam nudimo še faze A (skelet - zunanje in notranje stene, stropna ter strešna konstrukcija), B (dodatek toplotne izolacije idr.), C (poleg naštetega še notranja slikopleskarska dela, stopnice itn.) in D (dodane strojne inštalacije in estrihi). Prav tako je možen sistem »dokončaj sam«. Ne glede na izbrano fazo, za vas pripravimo najcenejšo ponudbo. Obenem smo ponosni na to, da ne sodimo zgolj med najcenejše ponudnike, ampak tudi med najkakovostnejše. Montažni objekti na ključ so zagotovo najbolj praktična rešitev, saj vam ne bo treba izgubljati časa in energije za iskanje podizvajalcev oz. za aktivno sodelovanje pri izvedbi projekta. Vselitev pa je pri opciji »na ključ« možna v izjemno kratkem času. Če vas zanima predvsem najcenejša pot do lastnega doma, pa je mogoče namesto faze »na ključ« izbrati katero izmed predhodno omenjenih možnosti Pošljite nam povpraševanje ali nas pokličite in pripravili bomo najboljšo ter najcenejšo ponudbo za vas - na ključ oziroma z upoštevanjem vaših želja.

Lesena gradnja hiše:https://www.vsi.si/hise-javusnik/lesena-gradnja-hise

NIZKOENERGIJSKE MONTAŽNE HIŠE

FAZE GRADNJE HIŠ