Lesene montažne hiše - toplina lesa v vašem domu

Podjetje Hiše Javušnik je družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami. Ukvarjajo se z gradnjo lesenih montažnih hiš in nestanovanjskih objektov. Lesene montažne hiše zagotavljajo toplino lesa v vašem domu, v katerem se boste počutili prijetno in udobno. Izbirate lahko med različnimi lesenimi in montažnimi hišami, ki jih najdete na ceniku lesenih montažnih hiš na naši spletni strani. Montažne hiše v našem podjetju zagotavljajo izjemno razmerje med kvaliteto in ceno, na trgu pa smo znani kot profesionalen in zaupanja vreden partner pri izgradnji tradicionalnih lesenih rešitev.

poceni lesena montažna hiša

Lesene montažne hiše - trajnost objekta in ognjevarnost konstrukcije

V Hiše javušnik za gradnjo lesenih montažnih hiš uporabljamo ekološko razgradljive materiale na osnovi lesa. Hitra, natančna in ekonomična gradnja zagotavlja trajnost objekta in energijsko varčnost, zato so naše lesene montažne hiše nepotratne in ne škodujejo povečanju CO2 v okolju. Vse naše lesene in montažne hiše nudijo zdravo in udobno bivanje vas in vaših najdražjih, obenem pa konstrukcija lesenih montažnih hiš zagotavlja ognjevarnost. Montažne hiše so na voljo v najrazličnejših oblikah in dimenzijah za vse vrste objektov in so na voljo po odličnem razmerju med kvaliteto in ceno. Prepričani smo, da lahko vsak najde leseno montažno hišo po svojih željah.

ugodna cena montažne hiše


Lesene in montažne hiše doma ter v tujini

Podjetje Hiše Javušnik zagotavlja racionalen in ekonomsko učinkovit pristop v vseh fazah gradnje lesenih montažnih hiš. Zavedamo se, da je zadovoljstvo naših kupcev najpomembnejše, zato zagotavljamo celovito rešitev, od svetovanja, pridobitve gradbenega delovanja in gradnje lesenih in montažnih hiš na ključ. Sodelujemo z različnimi partnerji doma in v tujini, tako da lahko naše lesene montažne hiše najdete povsod po Sloveniji in tudi v Avstriji. Obiščite nas ali nas kontaktirajte in se prepričajte o kvaliteti naših lesenih montažnih hiš. Cenik lesenih montažnih hiš je na voljo na naši spletni strani.

ODLOČITE SE LAHKO TUDI ZA NADSTROPNE MONTAŽNE HIŠE