Nov trend trajnostnih brunaric po ceni, dosegljivi za vaše udobje

Če se odločate za gradnjo hiše ali počitniškega stanovanja in ste navdušeni nad bivanjem v sozvočju z naravo, je ena od vse bolj priljubljenih možnosti gotovo brunarica. Ta vrsta hiše morebiti komu zveni nekoliko nenavadno, a moderni trendi kažejo, da se vse več ljudi odloča ravno za brunarice. Cena brunarice, trajnost, udobje in tradicija so le nekatere njene odlike. Pred odločitvijo si vzemite čas, premislite vse svoje zahteve in pričakovane rezultate, morda pa boste presenečeni nad tem, koliko kljukic lahko na vašem seznamu dosežejo brunarice. Načrti brunaric se lahko prilagodijo vašim željam in idejam.


Moderno udobje in stoletna tradicija v brunarici po dostopni ceni za vsakogar

Si predstavljate prasketanje (digitalnega ali realnega) ognja ob tem, ko se sončni zahod prevesi v noč? Kozarec vina ali skodelico zeliščnega čaja na klubski mizici ob vaši najljubši knjigi? Zaspati ob vonju lesa, ki vas zaziba v prijetne spomine na počitnice v naravi? Umirjeno bivalno okolje z odličnim ekološkim odtisom le streljaj proč od mestnega vrveža? Vse to vam omogoča brunarica, iz hlodov ali brun naravnega lesa zgrajena in skrbno načrtovana oblika hiše, ki v modernem načinu življenja ohranja svoj čar. Ne glede na svojo rustikalnost je to moderna gradnja, kjer je razmerje tradicionalna brunarica - cena - sodobnost gradnje izjemno zadovoljivo. Naše hiše so oprte na stoletja lesne tradicije v naši regiji, svetovalci pa vam radi nazorno predstavijo ves raznolik nabor in cene brunaric.

izdelava majhne brunarice


V našem podjetju je izdelava brunarice po vaši želji popolnoma interna ter prilagojena

Kot moderni potrošniki imate svoje specifične zahteve in želje, ki jih vedno upoštevamo. Tudi brunarice niso nobena izjema. Pri izdelavi brunaric izhajamo iz bogate družinske tradicije našega podjetja, ki se je začela s pradedom. Uporabljamo lokalni les, ki največkrat zrase v naših lastnih gozdovih. Še dodatno ga dopolnjujemo z lesom iz vse Slovenije. Celotna proizvodna veriga je interna, zato lahko jamčimo za vsak korak izdelave brunarice.

BRUNARICE IZ HLODOV ALI LESENE MONTAŽNE HIŠE NA KLJUČ


Individualna obravnava pri gradnji brunaric z načrtom, izhajajočim iz vaših zahtev

V celotnem postopku naročila se prilagajamo vašim željam, zato vam določimo skrbnika, ki bo prevzel vaš projekt in vam ves čas izdelave brunarice omogočal, da se vaše želje in vprašanja čim prej in čim bolj uspešno obravnavajo. Pripravili smo štiri različne modele brunaric, ki jih lahko vzamete za začetni navdih in prilagodite svojim željam in zahtevam. Izberite tudi svojo dimenzijo brun (med 9 in 25 cm), ter se odločite med ravnimi, lepljenimi ali masivnimi brunami. Notranje stene se lahko dodatno obdelajo z naravnimi materiali, denimo z ilovnatimi ometi, opaži in podobnim. Na voljo vam je tudi brunarica iz hlodov, ki je še bolj rustikalno zaznamovana z dotikom tradicije in zgodovinske dediščine.


Za večjo intimo in najbolj blizu naravnega okolja: majhne brunarice

Nekoč so ljudje živeli v enoprostorskih lesenih hišicah in dihali skupaj z okolico. Odlična možnost za tiste, ki ste prostorsko ali kako drugače omejeni, so majhne brunarice, ki poosebljajo intimo in bližino z naravo. Ne izgubite na udobju, pridobite pa na prvinskem občutku sobivanja z naravnim habitatom. Kot vse vrste brunaric tudi ta zagotavlja veliko energetsko učinkovitost, ekološkost in trajnost ob spoštovanju narave in stoletne tradicije naših krajev in ljudi. Ob osebnem obisku, telefonskem klicu ali spletnem izletu vam bomo z največjim veseljem razložili in poiskali pravo brunarico za vas.

cena brunarice iz hlodov