Poceni montažne hiše v Sloveniji. Vas zanima, koliko stane montažna hiša?

Poceni montažne hiše niso nujno tudi najboljše montažne hiše. Če iščete najcenejše montažne hiše v Sloveniji, vam priporočamo, da pred odločitvijo o izvajalcu dobro premislite, komu boste zaupali nalogo. Gradnja hiše je nekaj, kar navadno počnemo le enkrat v življenju, zato je izbira kakovostnega ponudnika montažne hiše ključnega pomena. V podjetju Javušnik d. o. o. vam ponujamo zelo ugodne montažne hiše. Smo družinsko podjetje, ki nas povezuje ljubezen do dela z lesom, ta ljubezen pa se prenaša iz roda v rod. S svojim trdim delom smo predelavo lesa razširili na izdelavo nizkoenergijskih montažnih hiš in brunaric slovenskega porekla. V naše poceni montažne hiše torej vgrajujemo izključno slovenski les, ki ga pridobivamo iz lastnih in okoliških gozdov. Pri svojem delu nas vodi preprosto načelo strankam ponuditi najboljše, kar lahko ponudi les.

ugodne montažne hiše v Sloveniji


Estetsko dovršene in udobne montažne hiše v Sloveniji

Ker se zavedamo, da je gradnja hiše pomemben in neponovljiv dogodek v življenju, stremimo k temu, da je čim bolj prijeten, enostaven in ugoden. Naše montažne hiše so estetsko dovršene in prijetne za bivanje, večinoma pa se nahajajo na Koroškem in Štajerskem, pa tudi drugod po Sloveniji. Če vas zanima, koliko stane montažna hiša ali imate o naših poceni montažnih hišah kakršnokoli vprašanje, vas vabimo, da nas obiščete na sedežu podjetja, kjer imamo svoje poslovne in proizvodne prostore.


Ugodne montažne hiše niso več samo sanje

V podjetju Javušnik d. o. o. smo veseli, da lahko našim strankam ponudimo kakovostne in poceni nizkoenergijske montažne hiše, brunarice, vrtne lope in ute. Kot proizvajalec montažnih hiš se zavedamo, da so zahteve in potrebe strank vedno večje, zato moramo svoje delo opraviti kar se da kakovostno in hitro. Kar nam tudi uspeva. Naše poceni montažne hiše so energijsko izredno učinkovite, bivanje v njih pa prijetno in udobno. Pri svojem delu smo natančni, hitri in zanesljivi, saj poskrbimo, da celoten proces gradnje montažne hiše, od načrta pa do same izvedbe, poteka kar se da hitro in učinkovito. Naše poceni in ugodne montažne hiše je mogoče videti predvsem na Koroškem in Štajerskem, pa tudi v okolici Ljubljane ter v sosednji Avstriji. Če ste v nas prepoznali potencial in iščete ponudnika ugodne montažne hiše, potem je naše podjetje zagotovo pravi naslov za vas. Obiščite nas in skupaj se bomo dogovorili ter naredili načrt za vašo novo ugodno montažno hišo.

ZAKAJ BI IZBRALI MONTAŽNE LESENE HIŠE JAVUŠNIK?


Zakaj izbrati poceni montažne hiše Javušnik?

Ena izmed prednosti naročila montažne hiše pri nas je predvsem ta, da vam izdelamo montažno hišo po vaših željah in potrebah. Montažne hiše izdelujemo na podlagi principa od hloda do hiše, kar pomeni, da imamo v našem podjetju celotno lastno proizvodnjo, ki si jo, če to želite, lahko tudi ogledate. Izredno ponosni smo na dejstvo, da za izdelavo cenovno ugodnih montažnih hiš izkoriščamo vire, ki so nam dani in zato v hiše vgrajujemo izključno les slovenskega porekla. Če se odločite za montažno hišo Javušnik, zagotovo odločitve ne boste obžalovali.

Koliko stanejo poceni montažne hiše?


Prednosti najcenejših montažnih hiš v Sloveniji

Tukaj je nekaj prednosti naših poceni montažnih hiš: prilagodljivost (zaradi lastne proizvodnje lesa od hloda do hiše se lažje prilagajamo strankam in realiziramo njihove želje), celotna lastna proizvodnja lesa od hloda do hiše (lasten in kakovosten slovenski les), brez dodanih stroškov (individualne projekte izvajamo brez doplačil, prav tako ne zaračunavamo dodatnih stroškov pri spremembah referenčnih objektov; nudimo možnost izbire med obstoječimi tlorisi hiš, kjer vam omogočamo tudi individualne spremembe), popolne informacije (pred začetkom projekta dobite vse informacije o tem, koliko stane gradnja montažne hiše in ostale informacije o gradnji), celovita storitev (ponujamo poceni montažne hiše, ki so v celoti izdelane v naši proizvodnji; za vas lahko tudi pridobimo gradbeno dovoljenje), osebni pristop.

LESENE MONTAŽNE HIŠE NISO PRIHODNOST AMPAK SEDANJOST