Lesena gradnja hiše in brunarice - cena je lahko zelo ugodna

Lesena gradnja hiše postaja izjemno priljubljena. Nekaj desetletij je bila razširjena predvsem gradnja lesene brunarice, ki se je uporabljala kot počitniško/prostočasno bivališče. Zdaj pa se vrača tudi gradnja masivne lesene hiše in celo večjih objektov (poslovnih, športnih ...). Zelo veliko zanimanja je deležna tudi lesena montažna gradnja, ki omogoča, da pridemo do (bivalnega) objekta v še posebej kratkem času.

POLEG MONTAŽNIH HIŠ PRI JAVUŠNIKU IZDELUJEJO TUDI BRUNARICE


Zakaj prav lesena gradnja hiše - najpomembnejše prednosti

Kaj so torej najpomembnejši razlogi, zaradi katerih je smiselna gradnja lesene hiše? Cena je lahko precej ugodnejša kot pri klasični zidavi. Seveda pa je treba omeniti tudi zelo nizke mesečne stroške, za katere poskrbi gradnja lesene hiše. Cena ogrevanja bo nižja, kot si predstavljate, saj velja lesena gradnja hiše za izjemno varčno. Izguba toplote bo minimalna, če se odločite za gradnjo lesene brunarice ali hiše - posledično bo cena bivanja v leseni hiši oz. brunarici izjemno ugodna. Poleg tega lesena gradnja hiše zagotavlja udobno in zdravo bivanje - les je topel in obenem zračen material. Gradnja masivne lesene hiše ali lesena montažna gradnja je lahko odlična izbira tudi z vidika trajnosti objekta, poskrbljeno pa bo tudi za ognjevarnost konstrukcije.

hitra in enostavna gradnja montažnih hišgradnja lesenih montažnih hiš izključno iz slovenskega lesa


Profesionalna gradnja lesene brunarice ali hiše - cena vas bo navdušila

Vas zanima kakovostna in ugodna gradnja lesene hiše ali brunarice? Cena, ki vam jo ponujamo v podjetju Hiše Javušnik, vas bo prepričala. Pohvalimo se lahko tudi z bogatimi izkušnjami z gradnjo lesenih hiš. Cena je zelo ugodna, tudi če je to lesena gradnja hiše na ključ. Prava izbira smo za vse, ki vas zanima gradnja masivne lesene hiše ali lesena montažna gradnja. Specializirani smo tako za stanovanjske (gradnja lesene brunarice, hiše ...) kot nestanovanjske objekte. Cena in kakovost sta najpomembnejša razloga, zakaj izbrati prav nas, če vas zanima gradnja lesene brunarice, hiše ali večjih objektov. Na podlagi vaših želja bomo določili konkretnejšo ceno. Zelo ugodna cena vas čaka tudi v primeru energetske prenove objektov z naravnimi in ekološkimi materiali.