Montažne hiše iz lesa so zelo kakovostne in zagotavljajo visoko kvaliteto bivanja

Osnovna surovina za izdelavo montažne lesene hiše je les. Ta čudovita naravna surovina že leta omogoča kvalitetno in okolju prijazno gradnjo hiš. Montažna lesena hiša izpolnjuje predvsem zahteve po inovativnosti, ekološki gradnji in tudi ekonomičnosti. Les je namreč sekan na izbranih rastiščih, odpadnega materiala pa je zaradi ekonomične izdelave montažnih hiš iz lesa manj kot pri »navadni gradnji«.

izdelava lesene montažne hiše

Lesena montažna hiša je odlično toplotno in zvočno izolirana

Montažne hiše iz lesa so tudi odlično termo in zvočno izolirane, saj je les naravni toplotni in zvočni izolator. Posledično so gradbeno-fizikalne lastnosti na prvem mestu med prednostmi, ki jih ponuja gradnja z lesom. Montažne lesene hiše so zelo priljubljene, saj od pridobitve gradbenega dovoljenja do vselitve traja le nekaj mesecev. Dele hiše namreč izdelamo v delavnici in jih nato na parceli samo sestavimo ter s tem privarčujemo veliko časa.


Lesena montažna hiša, ki jo naročite je kakovostno izdelana

Lesena montažna hiša, ki vam jo izdelamo pri nas je kakovostna in natančno izdelana. Izbirate lahko med različnimi modeli montažne lesene hiše, v kolikor pa imate lastne želje vas vabimo, da svoje ideje delite z nami. S pomočjo vaših idej in naših večletnih izkušenj in strokovnega znanja, bomo izdelali leseno montažno hišo, ki bo idealna za vas in bo natančno ustrezala vašim željam.

OGLEJTE SI PRIMERE MONTAŽNIH MANSARDNIH HIŠ


Vas zanima več o montažnih hišah iz lesa? - Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali!

Vas zanima več o montažnih hišah iz lesa? Oglejte si našo spletno stran in se prepričajte o kvalitetni gradnji in veliki ponudbi med katero lahko izbirate pri nas. Na voljo smo vam tudi po telefonu ali e-mail naslovu. Vabimo pa vas tudi, da se oglasite v naši poslovalnici, kjer se lahko o montažnih hišah iz lesa pogovorite s strokovnjakom. Z veseljem vam bomo pomagali in vam svetovali, katera lesena montažna hiša je najprimernejša za vas.

poceni montažna lesena hiša