Poceni hiše na ključ: običajno so najcenejše montažne hiše

Poceni montažne hiše na ključ, ki so tudi kakovostne, predvsem v smislu energetske učinkovitosti, so seveda ideal, ki ga iščejo mnogi. V podjetju Javušnik poskrbimo, da se želje spremenijo v realnost ...


Zidane hiše na ključ ali montažne?


Kaj so najpomembnejše prednosti, ki jih ima montažna gradnja hiše na ključ pred postavitvijo klasične zidane hiše na ključ? V prvi vrsti je to zagotovo ugodnejša cena montažne izvedbe. Pot do lastnega doma je lahko precej bolj poceni, kot si morda predstavljate. Obenem se čas od načrtovanja do vselitve bistveno skrajša. Odločitev za zidane hiše namreč pomeni, da boste morali biti precej potrpežljivi, saj je izgradnja v povprečju občutno daljša. Seveda pa ne smemo pozabiti niti na manjšo obremenitev okolja oz. na ekološki dejavnik, ki postaja danes vse bolj pomemben.

Poceni hiše na ključ Ljubljana


Kako do najcenejše montažne hiše na ključ?


Pri iskanju ponudnikov za postavitev najcenejše montažne hiše na ključ ne smete upoštevati zgolj stroškov same izdelave. Še precej pomembnejše je to, kolikšne so energetske izgube, od česar je odvisno, kako visoko mesečno porabo lahko pričakujete, tako pri ogrevanju v zimskem času kot pri hlajenju prostorov v poletnih mesecih. Resnično poceni oz. celo najcenejše montažne hiše na ključ so zato tiste, ki prinašajo dolgoročne prihranke. Upoštevajte toplotno prehodnost, pri čemer je pomembna predvsem debelina sten/izolacije. Iščite podjetja, ki ponujajo možnost izdelave nizkoenergijskih/pasivnih montažnih objektov, ki so na dolgi rok izjemno poceni. Investicija se vam zaradi bistveno nižje porabe (poceni ogrevanja idr.) hitro povrne, obenem pa s tem naredite nekaj dobrega za okolje.


Kakovostne in poceni hiša na ključ - Ljubljana ter drugi kraji po Sloveniji

V podjetju Javušnik za vas izdelamo resnično poceni hiše na ključ. Ljubljana je le ena izmed opcij. Poleg Ljubljane je možna postavitev v različnih slovenskih mestih in krajih. Pri zunanjem videzu se prilagajamo tako vašim željam kot specifikam okolja, kjer se bo nahajal načrtovani objekt. Zaradi nadpovprečne debeline sten in izvrstne izolacije so naše poceni hiše na ključ poceni tudi na daljši rok. Izbirajte med konstrukcijo Standard (toplotna prehodnost 0,121 W/M2K, debelina zunanje stene 32,6 cm, skupna debelina izolacije pa 29 cm) ali pa konstrukcijo Javušnik (U = 0,110 W/m2K, skupna debelina zunanje stene je v tem primeru 40,7 cm, debelina izolacija pa kar 35 cm). Poceni oziroma najcenejše dobi pri nas nov pomen. Navdušeni boste nad prihranki, ki jih boste opažali. Uporaba kakovostnega, lokalnega lesa v kombinaciji z najsodobnejšimi postopki izdelave poskrbita, da je bivanje v teh objektih zares zelo poceni, ne da bi se morali za to odreči optimalnemu udobju.

Najcenejše montažne hiše na ključ Javušnik


Gradnja hiše na ključ ali do dogovorjene faze - izbira je vaša


Jasno je, da izgradnja na ključ ni najcenejša možnost. Vendar pa najcenejše pogosto ni najboljša izbira. Gradnja na ključ vam namreč prihrani kar nekaj dragocenega časa in energije. Hkrati pa smo odprti za druge možnosti/vaše konkretne želje. Tako je mogoče izbrati poljubno fazo izdelave. Če se odločite za princip »dokončaj sam«, nato sami poiščete podizvajalce, ki vam bodo pripravili najcenejšo ponudbo za posamezna dela (fasaderska, krovska, strojne inštalacije, zunanje stavbno pohištvo (okna in vrata), električne inštalacije, talne obloge ipd.). Najbolj poceni opcija je sicer faza A (»skelet«). Še vedno zelo poceni je faza B (znotraj zaprt objekt). Ponujamo še faze C, D in E - hiše na ključ, ki so v primerjavi s konkurenco izjemno poceni. Podrobnosti glede posameznih faz so dostopne na naši spletni strani. Preglejte našo ponudbo oziroma nam pošljite povpraševanje in se nato odločite za najboljšo rešitev v vaši konkretni situaciji. Z veseljem vam pomagamo s strokovnim nasvetom, če je to potrebno. Naš moto je »najcenejše in kakovostno«, s katerim smo prepričali že številne zadovoljne stranke.

Cenik lesenih hišk:https://www.vsi.si/hise-javusnik/lesene-hiske-cenik

IZDELAVA LESENIH BRUNARIC

KONSTRUKCIJA MONTAŽNIH HIŠ