Moderna hiša z ravno streho ima svoje prednosti - že veste, katere?

Moderne hiše so tiste lepe in privlačne zgradbe, ki nas tako ali drugače pritegnejo. Danes gre večinoma za montažno gradnjo, ki je hitra, spremljata pa jo še boljša toplotna izolacija in uporaba karseda naravnih materialov. Ideje pri načrtih tovrstnih objektov so iz leta v leto bolj izvirne, novosti pa se kopičijo ena za drugo in arhitekti jih z veseljem uporabijo, saj želijo z najbolj sodobnimi in modernimi hišami očarati kupce. Vse več jih je mogoče srečati tudi v Sloveniji, kjer smo postali precej bolj okoljsko ozaveščeni. K modernim hišam vsekakor sodijo ravne strehe, ki imajo pred klasičnimi izvedbami ogromno prednosti, vendar je njihova izvedba zelo zahtevna. Omogočajo nam maksimalno prostorsko izkoriščenost, v kolikor si želimo sobivanja z naravo jih lahko ozelenimo, ravne strehe pa nam nudijo tudi dodaten prostor, ki ga je mogoče uporabiti za preživljanje čudovitih trenutkov z najbližjimi, za sončenje, za rekreacijo itd. S pregledom obstoječih slik modernih hiš se nam bo zagotovo utrnila kakšna ideja za izvedbo, ki nas bo navdušila in prepričala do te mere, da jo bomo z veseljem uporabili.

Montažne hiše ugodno

Kakšna je moderna montažna hiša?

Montažne moderne hiše nam omogočajo različne izvedbe, zato arhitekti svoji stranki z lahkoto uresničijo vsako željo. Lahko so mansardne, pritlične ali nadstropne, poleg montažnih pa so danes izjemno priljubljene tudi brunarice. Pri mansardnih objektih se lahko držimo tradicionalnega sloga ali pa se odločimo za moderno izvedbo. Kdor si v svojem domu ne želi stopnic, ga bo navdušila pritlična izvedba. Za vse, ki potrebujejo več prostora, pa so na voljo nadstropne izvedbe s pohodnim podstrešjem. Če je še pred nekaj leti veljal rek - najboljša ravna streha je poševna, je danes ravno nasprotno. Ravne strehe pridobivajo na priljubljenosti in nimajo več slabega slovesa. Omogočajo nam popolno izkoriščenje prostora na zgradbah, kar je v končni fazi tudi pomemben dejavnik pri gradnji modernih hiš. Še posebej priljubljene so v mestnih okoljih, kjer ni veliko površin s travo. Funkcionalnost ravne strehe je v veliki meri odvisna od dobro zasnovanega načrta, danes pa si jih lahko ogledamo tudi v Sloveniji - ne le na slikah.

V moderni hiši se morajo prebivalci počutiti udobno

Moderne hiše mnogokrat delujejo preveč hladno in mnogi so prepričani, da so takšni objekti primerni le za uporabo v poslovne namene. Premišljeno izbrani naravni materiali, čudovite ravne linije, občutek povezanosti z naravo... vse to so lastnosti sodobne moderne hiše, v kateri lahko ustvarimo vzdušje domačnosti in prijaznosti. Dejstvo je, da imamo ljudje različne okuse, zato je zelo pomembno, da si pred odločitvijo za gradnjo ogledamo slike in se z arhitektom pogovorimo o izdelavi načrta. Pomembno je, da so moderne hiše z ravno streho zgrajene na podlagi upoštevanja želja stranke, omogočati pa morajo dovolj svetlih prostorov. Iz tega razloga postanejo del modernih hiš mnogokrat zasteklitve, ki dajejo občutek povezanosti z naravo. Z ravno streho bomo ta prijeten občutek le še dodatno okrepili.

Moderne montažne hiše cena

Moderne hiše iz slovenskega lesa

V podjetju Javušnik želimo biti preprosti, dostopni in prilagodljivi strankam. Zavedamo se, da je gradnja pomemben in neponovljiv trenutek v življenju, zato stremimo k temu, da je čim prijetnejši in enostaven. Naše moderne hiše sestavlja slovenski les, zato smo zelo prilagodljivi in vedno upoštevamo želje stranke. Brez težav se lotimo tudi izvedbe ravne strehe, ki zahteva nekoliko več izkušenj in znanja. Imate za nas vprašanje? Veseli bomo vašega obiska na sedežu podjetja, kjer imamo svoje poslovne in proizvodne prostore. Z velikim veseljem vam bomo zgradili vaš sanjski dom.

PONUJAJO IZGRADNJO TUDI DRUGIH OBJEKTOV