Bazenska tehnika – trgovina Ema


Bazenska tehnika - trgovinaZakaj bi čakali na poletje, če si lahko svoje sanje o oazi miru na lastnem dvorišču izpolnite že danes. V podjetju Ema smo s svojimi več kot dvajsetletnimi izkušnjami specializirani na področju postavitve raznoraznih bazenov: prestiž, elegance, wellness, swim in comfort. Pri nas vam je na voljo, poleg svetovanja najbolj optimalne izvedbe, načrtovanja postavitve, motaže in končne delujoče izvedbe bazena, še celotna kakovostna bazenska tehnika, strehe ter ostala oprema kot je pokrivalo za bazen. Bazenska tehnika, ki jo uporabljamo je tehnika priznanih blagovnih znamk, ki zagotavljajo dolgotrajno in brezhibno delovanje bazenov. Izdelava naših bazenov je hitra, kakovostna, stilsko dovršena in ugodna. Pošljite nam povpraševanje in skupaj bomo pripravili načrt, kako uresničiti vaše dolgoletne sanje.

 

VELIKA IZBIRA OPREME V BAZENSKI TRGOVINI


Bazenska trgovina – celotna bazenska tehnika


Bazenska trgovina podjetja Ema je založena z najbolj kakovostnimi produkti, ki jih boste potrebovali za izdelavo bazenov. Poleg tega se ukvarjamo tudi s svetovanjem, gradnjo, montažo in vzdrževanjem bazenov po vsej Sloveniji. Za vse informacije nam lahko pošljete povpraševanje, obiščete našo trgovino ali spletno stran, kjer vam je poleg številnih informacij o izgradnji in vzdrževanju, na volju še galerija, ki vam bo dala predogled, kaj vse vam lahko zagotovimo po ugodnih cenah.

 

Filter za bazen – nujno potrebna za kakovostno delovanje


Vsak bazen za nemoteno in kakovostno delovanje potrebuje učinkovit filter za bazen z bazensko črpalko, saj je ravno filter za bazen najpomembnejši člen filtrirne naprave. Glede na lastnosti filtriranja poznamo peščeni in kartušni filter za bazen. Filtri se med sabo razlikujejo glede na tehnologijo filtriranja, velikost filtra, opremljenost in način priklopa. Da si delo olajšate, se lahko odločite tudi za sestavljen filter za bazen, ki so na voljo v kompletu z bazensko obtočno črpalko. Lahko pa svoje skrbi glede načrtovanja, postavitve, vgradnje in filtrirnega sistema ter učinkovitega delovanja prepustite nam, ki bomo s svojimi dolgoletnimi izkušnjami in kakovostno opravljenim delom poskrbeli, da boste zgolj uživali.

 

Ema | Bazenska tehnika, strehe, filter za bazen in ostala kakovostna oprema vam je na voljo v podjetju Ema. Bazenska trgovina je pravi naslov za gradnjo bazenov - povezava do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
EMA d.o.o.
Naslov
Stara cesta 20
2311 Hoče
Spletna stran
E-pošta
02 604 04 55
051 685 441
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
Bazenska tehnika, filter za bazen, bazenska trgovina 
ZEMLJEVID