Cenik skeletnih hiš in skeletnih hiš na ključ pri nas


Ali že nekaj časa razmišljate o gradnji nove hiše, pa ne veste, kako bi se je lotili? Sedaj imamo pravo stvar za vas. Pestra izbira skeletnih hiš že čaka na vas. Cenik skeletnih hiš si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer najdete tudi druge informacije o skeletnih montažnih hišah, pa tudi cene skeletnih hiš na ključ.

Ceniki skeletnih hišCena skeletne hiše na ključ


Cenik skeletnih hiš se razlikuje


Cenik skeletnih hiš se bistveno razlikuje od cenikov gradnje klasičnih hiš. Tudi na samem ceniku skeletnih hiš pride do odstopanj zaradi izbire različnih materialov, gradbene faze ali preprosto zaradi vaših želja. Odvisno je, kako hitro si želite imeti dokončano hišo ali do katere gradbene faze naj bo hiša zgrajena.
Za neučakane lastnike je idealna tudi cena skeletnih hiš na ključ. Take hiše so predvsem za lastnike, ki nimajo časa za aktivno sodelovanje pri gradnji. Hiša je vseljiva takoj po koncu gradnje, cena skeletnih hiš na ključ pa je znana že takoj na začetku. Cena skeletnih hiš na ključ je seveda odvisna tudi od vaših arhitekturnih želja. Hišo lahko izdelamo tudi po našem že dodelanem modelu. Skeletne hiše na ključ so torej odlične za vse, ki bodisi nočete ali ne morete sodelovati pri gradnji vašega doma.

V NAŠI PONUDBI TUDI LESENE MONTAŽNE HIŠE


Odlične odlike skeletne montažne hiše


Poleg ugodnega cenika skeletnih hiš, poznamo še veliko drugih prednosti skeletne gradnje. Take skeletne montažne hiše so energijsko ugodne, varčne, trdne, ekološke in naravne. Zaradi materiala lesa so dobro toplotno in zvočno izolirane. Povezanost z naravo nudi prijetno in udobno bivanje. Trdna lesena konstrukcija nudi oporo še tako ekstremnim arhitekturnim podvigom, ki je sestavljena iz lesenih diagonal in močnih križev. Cenik skeletnih hiš lahko najdete na naši spletni strani: http://www.ciprodukt.si/, kjer so na voljo tudi druge informacije.