Cena skeletne gradnje je izjemno ugodna


Skeletna hiša
je odlična, če se odločate za postavitev nove hiše. Je izjemno kvalitetno izdelana, cena skeletne gradnje pa je ugodna. O izjemnosti teh odličnih skeletnih hiš se lahko prepričate na naši spletni strani, kjer dobite tudi cenik skeletnih gradenj.


Skeletna gradnja hiš je izjemno kakovostna


Skeletna gradnja hiše je oblika montažne gradnje, kjer so stene sestavljene iz lesenih diagonal in križev. Ta masivna lesena konstrukcija nam omogoča veliko svobodo pri kreiranju raznih kreativnih arhitekturnih možnosti.

PREVERITE TUDI POCENI MONTAŽNE HIŠE


Take hiše so energetsko optimalne, varčne, trdne, naravne in okolju prijazne. Bivanje v njih je prijetneje in udobneje. Les kot material diha, zato vam ni treba skrbeti za vlago. Je tudi dober zvočni in toplotni izolator, kar naredi vaše bivanje še toliko bolj udobneje. Skeletna gradnja hiš je enostavnejša, ker je prevoz na gradbišče lažji, namreč lesena konstrukcija zavzame manj prostora kot paneli. Cena skeletne gradnje pa je sorazmerna kakovosti, vendar še vedno izjemno ugodna. Seveda je odvisna tudi od vaših želja. Dodatne informacije o ceni skeletne gradnje in skeletnih sistemih gradnje najdete na naši spletni strani: http://www.ciprodukt.si/klasicne.

Skeletna gradnja hišSkeletna gradnja cena


Cena skeletne gradnje je bistvena prednost


Cena skeletne gradnje je ena izmed številnih prednosti, ki jih bomo našteli v nadaljevanju. Skeletna montažna gradnja je bistveno cenejša v primerjavi s ceno klasične zidane hiše. Seveda pa je cena pri skeletni gradnji hiš odvisna tudi od izbire materialov, gradbene faze in ostalih vaših želja.


Če pri skeletni gradnji hiš ne morete aktivno sodelovati, vam priporočamo izbiro gradnje skeletne hiše na ključ. Vaša cena skeletne gradnje je določena že na začetku, po koncu pa je takoj vseljiva.
Cene skeletnih hiš lahko poleg ostalih informacij najdete na naši spletni strani. Veselimo se sodelovanja z vami.