Gradnja lesenih hiš - hitra natančna in ekonomična


Glavna dejavnost podjetja CI Produkt d.o.o., katerega korenine segajo v leto 1965 je gradnja lesenih hiš, brunaric in ostalih nestanovanjskih objektov ter energetska prenova objektov z naravnimi materiali. Pri gradnji lesene hiše uporabljamo ekološko razgradljive, naravne materiale, saj se zavedamo, da je skrb za okolje izjemno pomembna. Enako pomembne so naše stranke, zato se zavzemamo za hitro, natančno in ekonomično gradnjo lesenih hiš, ki nudijo idealno razmerje med kvaliteto in ceno. Lesena masivna gradnja je v izjemnem porastu in prepričani smo, da boste z njo zadovoljni tudi vi. Obiščite cenik lesene gradnje na naši spletni strani in preverite cene.


Gradnja lesenih hiš z ekološko razgradljivimi materiali


Lesena masivna gradnja se počasi prebija na površje in dviga zavest investitorjev, da je gradnja lesenih hiš odlična izbira za prihodnost Za gradnjo lesenih hiš naše podjetje uporablja ekološko razgradljive materiale na osnovi lesa, zato so naši objekti nepotratni in imajo manjšo porabo za ogrevanje ter ne škodujejo povečanju CO2 v okolju, saj ga les shranjuje. Gradnja lesenih hiš zagotavlja ugodno ceno, ognjevarnost konstrukcije ter zdravo in udobno bivanje vas in vaših najbližjih. Nudimo najrazličnejše oblike in dimenzije za vse vrste objektov lesene gradnje, ki so na voljo po izjemno ugodni ceni. Prepričano smo, da vas bo naša lesena masivna gradnja navdušila.

Gradnja lesenih hiš cene
Gradnja lesene hiše - idealno razmerje med kvaliteto in ceno


Gradnja lesenih hiš ni med najcenejšimi, a zagotavlja idealno razmerje med kvaliteto in ceno. Gradnja lesenih hiš nudi prijazno in zdravo bivalno okolje, ekološko sprejemljive objekte, omogoča različne arhitekturne zamisli in je popotresno varna. Poleg stanovanjskih objektov vam v našem podjetju nudimo tudi gradnjo lesenih brunaric in ostalih nestanovanjskih objektov. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje o ceni lesene gradnje nas lahko kontaktirate preko emaila ali telefona. Ugodna cena in kvalitetna gradnja lesenih hiš sta doma v podjetju CI Produkt.

LESENA SKELETNA GRADNJA

OKOLJU PRIJAZNE LESENE HIŠE

Gradnja lesene brunarice cene