Skeletne hiše na ključ so ekološke in potresno varne

Ci produkt d.o.o. je družinsko podjetje, ki se ukvarja z leseno gradnjo med katerimi izstopajo masivne in skeletne hiše na ključ. Našim strankam ponujamo celostne rešitve pri gradnji skeletnih lesenih hiš, obenem pa naši strokovnjaki z večletnimi izkušnjami svetujejo pri načrtu in gradnji, se prilagajajo željam strank, vsi skupaj pa se trudimo, da se držimo dogovorjenih rokov. Cena skeletne hiše na ključ je seveda odvisna od tega, kakšno hišo si želite, za več informacij lahko poiščete cenik skeletenih hiš na naši spletni strani in si zagotovite montažno hišo s skeletno gradnjo po ugodni ceni.

Skeletne hiše na ključ so grajene iz lepljenega lesa

cena skeletna hiše na ključNaše skeletne hiše na ključ nudijo prijazno bivalno okolje za vas in vašo družino. Vse skeletne hiše na ključ v naši ponudbi so grajene iz lepljenega lesa, kar pomeni, da konstrukcijo sestavljajo leseni pokončniki in prečniki, ki so med seboj povezani s spoji in vijaki. Pri takšni skeletni hiši na ključ konstrukcija stoji sama in zagotavlja stabilnost brez pritrjenih plošč na konstrukcijo. Skeletna lesena hiša ima v primerjavi z zidano hišo boljšo izolacijo, obenem pa je gradnja bolj prijazna okolju. Cene skeletne hiše na ključ so ugodne, obenem pa skeletne hiše omogočajo varčno bivanje.

Cena skeletne hiše na ključ - obiščite nas na spletni strani

skeletne hiše na ključMontažne hiše s skeletno gradnjo nudijo ugodno razmerje med kvaliteto in ceno skeletnih hiš na ključ, zato so primerne za vsakogar. V našem podjetju nudimo individualen pristop, upoštevamo vaše želje in vam na podlagi izkušenj svetujemo o vaši sanjski skeletni hiši na ključ. V kolikor vas zanima cena skeletne hiše na ključ obiščite naš cenik skeletnih hiš, kjer so na voljo cene določenih tipskih hiš ali pa se oglasite v našem podjetju in skupaj bomo našli pravo rešitev za vas. Podjetje Ci produkt je pravi naslov za skeletne hiše.

SKELETNA GRADNJA HIŠE - CI PRODUKT D.O.O.