Skeletna gradnja - različne možnosti na voljo na našem ceniku

skeletna gradnja cenaCi produkt d.o.o., je podjetje s tradicijo lesene gradnje, ki se ukvarja s skeletno gradnjo, katerih modele lahko najdete na ceniku na naši spletni strani. Naše podjetje se vsaki stranki posveti individualno, se prilagodi željam in zahtevam strank po skeletni gradnji, mi pa potem postavimo ceno, ki je v izjemno ugodnem razmerju s kvaliteto. V našem podjetju se ukvarjamo z leseno skeletno gradnjo po ugodnih cenah, poznamo pa tudi betonsko skeletno gradnjo. V kolikor ne veste kakšno gradnjo želite nas obiščite in skupaj bomo razčistili dvome in vam predlagali skeletno gradnjo po ugodnih cenah na našem ceniku.

Skeletna gradnja omogoča različne arhitekturne zamisli - obiščite cenik

Velikokrat dobimo vprašanje montažna ali skeletna gradnja, zato moramo najprej razčistiti pojma. Montažna oz. panelna gradnja v večini poteka v proizvodni hali, paneli pa so pripravljeni, še preden pridejo na gradbišče. Na drugi strani je pri leseni skeletni gradnjo značilno, da je hiša grajena iz lepljenega lesa, konstrukcijo pa sestavljajo leseni pokončniki in prečniki. Na ceniku na spletni strani lahko preverite ugodne cene skeletne gradnje. Skeletna gradnja omogoča različne arhitekturne zamisli, pri katerih upoštevamo vaše želje in vam svetujemo o pravilni gradnji. Za več informacij obiščite cenik.

Skeletna gradnja v podjetju Ci produkt po ugodnih cenah

skeletna gradnja cenikŠe vedno niste prepričani ali bi se odločili za montažno ali skeletno gradnjo? Naj vas še dodatno prepričamo. Skeletna gradnja, ki je v našem podjetju na voljo po ugodnih cenah, so ekološko sprejemljive, zagotavljajo odlično toplotno izolacijo in so potresno varne. V našem podjetju se ukvarjamo z leseno skeletno gradnjo, katerih cene so vidne na ceniku, poleg lesene pa obstaja tudi betonska skeletna gradnja. Prepričano smo, da boste navdušeni nad leseno skeletno gradnjo, še bolj pa boste navdušeni nad cenami in kvaliteto izvedbe. Podjetje Ci produkt je pravi naslov za vas.

LESENE HIŠE NA KLJUČ - CI PRODUKT