Lesena hiša na ključ za vse, ki bi se radi kar najhitreje vselili

Lesena hiša na ključ je odločitev, ki vam lahko prihrani ogromno časa, pa tudi denarja. Za razliko od zidane hiše na ključ gradnja lesene hiše na ključ omogoča, da se lahko vanjo vselimo v nekaj mesecih po pridobitvi gradbenega dovoljenja. To pomeni, da je lesena hiša na ključ zunaj gotova, v notranjosti so postavljene vse predelne stene, izdelani vsi betonski tlaki, talne in stenske obloge vključno s keramiko, parketi in slikopleskarskimi deli, napeljane so vse strojne in elektro inštalacije. Lesena hiša na ključ vsebuje seveda tudi stavbno pohištvo, torej okna, vhodna vrata, notranja vrata, notranje stopnice, vključena so tudi senčila, ograje, zunanje in notranje police.


Zidana hiša na ključ je od lesene hiše na ključ dražja za vsaj petnajst odstotkov. Cenik, ki si ga lahko ogledate tudi na spletni strani, vas bo o tem prepričal.


Lesene hiše na ključ - cenik priča o ugodnih cenah

Gradnja lesene montažne hiše na ključ traja 4-5 mesecev - odvisno od zahtevnosti objekta in vgrajenih materialov. Oblika hiše, vrsta materialov in gradbena faza pa so dejavniki, ki vplivajo na končno ceno lesene hiše na ključ. Cenik vključuje tako cene za izdelavo po meri kot tudi cene za tipske načrte.


Izdelava in montaža lesene hiše na ključ je lahko v celoti prilagojena vašim željam in načrtom. V primeru, da načrta za svojo sanjsko hišo še nimate, pa so vam na voljo že obstoječi načrti. Tipska lesena hiša na ključ, katere cena je več kot ugodna, nudi kakovostne arhitekturne rešitve, ki zagotavljajo visoko kakovost bivanja.

Lesena hiša na ključ omogočajo zdravo in prijetno bivalno okolje

Lesena hiša na ključ je zgrajena iz naravnih ekoloških materialov, ki vzdržujejo zdravo klimo in blagodejno vplivajo tako na fizično zdravje kot tudi na psihično počutje posameznika. Les je material, ki diha, dobro uravnava vlago v prostoru, hkrati pa je odličen toplotni in zvočni izolator. Obenem pa nas les očara tudi s svojim vonjem in barvo, naš dom pa napolni z občutkom domačnosti in topline.

Vas zanima, koliko stanejo lesene hiše na ključ? Za cenik nas lahko tudi pokličete. Vabljeni.

LESENE FASADE

Hiše na ključHiše na ključ cenik