Skeletne montažne hiše so odlična naložba


Razmišljate o gradnji nove hiše, pa ne veste kako se je lotiti? Mi imamo pravo rešitev za vas, ponujamo vam kvalitetno in ugodno gradnjo skeletnih montažnih hiš. Celotno ponudbo s ceniki skeletnih hiš si lahko ogledate na naši spletni strani.

LESENE HIŠE NA KLJUČ


Skeletne montažne hiše so enostavne za gradnjo


Skeletna montažna hiša ima številne prednosti, ki so poleg izjemno ugodne cene ključnega pomena. Skeletna gradnja hiše je energetsko ugodna, varčna trdna, udobna in zdrava za bivanje v njej, les pa kot naravni material diha. Celotna hiša je sestavljena iz lesa, ki je torej dober toplotni in zvočni izolator, hkrati pa odvaja vlago iz prostora. Skeletne montažne hiše so bistveno boljše od panelnih hiš, saj je les idealne trdote, konstrukcija nudi večjo oporo zaradi trdnih lesenih diagonal in križev. Takšno leseno konstrukcijo pri skeletni montažni hiši je lažje oblikovati iz arhitekturnega vidika. Tudi pri prevozu je lažje pripeljati skeletno montažno hišo, saj lesena konstrukcija zavzame manj prostora. Strojni in električni posegi pa se izvajajo na gradbišču kakor pri klasični gradnji.


Skeletne montažne hišeSkeletne hiše cenik


Skeletno montažno hišo odlikuje izjemno ugodna cena


Skeletne montažne hiše so bistveno cenejše od klasične gradnje hiš, vendar so kakovostne in iz primernih materialov. Cena skeletne montažne hiše je odvisna tudi od materiala, gradbene faze ali vaših arhitekturnih želja. Če se ne morete aktivno vključiti v gradnjo skeletne montažne hiše, vam svetujemo nakup skeletne hiše na ključ, saj je takoj po končani gradnji vseljiva, cena pa je znana že pred začetkom. Izdelamo jo lahko po vaših željah ali po tipskem načrtu. Skeletne montažne hiše so odlične za udobno in varčno bivanje, ki poteka v stiku z naravo. Več o skeletnih gradnjah lahko najdete na naši spletni strani: http://www.ciprodukt.si/lesena-skeletna-hisa-visnja-gora. Vabljeni!