Masivne lesene hiše - prijeten dom za vašo družino


CI Produkt je družinsko podjetje, katerega ustanovitev sega v leta leto 1965 in se ukvarja z gradnjo lesenih nestanovanjskih ter stanovanjskih objektov, med katere spada masivna lesena hiša. Naše podjetje je na trgu znano kot profesionalno in zaupanja vredno ter obenem zagotavljamo racionalno, ekonomsko in terminsko učinkovit pristop v posameznih fazah gradnje masivne lesene hiše. Na našem ceniku na spletni strani lahko izbirate med različnimi masivnimi lesenimi hišami, katerih notranjost in zunanjost sta izjemno prijetna na pogled. V kolikor iščete kvalitetno masivno leseno hišo, ki bo funkcionalna, kvalitetna in na voljo po ugodni ceni je naše podjetje pravi naslov za vas.

Gradnja masivne lesene hiše cenik

Masivne lesene hiše so grajene iz križno lepljenih plošč


Masivne lesene hiše so grajene iz stenskih in stropnih elementov iz križno lepljenih plošč, ki so vijačeni med seboj z lesnimi vijaki. S takšnim načinom gradnje se lahko gradi masivne lesene hiše višje od 3 etaž. Plošče so v notranjosti masivne lesene hiše zlepljene z deskami, ki se pravokotno prekrivajo in omogočajo prenos nosilnisti v obe smeri masivne lesene hiše. Za zagotovitev energijske varčnosti je pri masivni leseni hiši potrebna dobra toplotna izolacija in zrakotenost objekta. Zavedamo se, da je skrb za stranke in okolje izjemno pomembna, zato je gradnja masivnih lesenih hiš hitra in okolju prijazna.


Masivna lesena hiša v podjetju CI Produkt


Naše podjetje sodeluje z različnimi podjetji lesene gradnje, tako v Sloveniji, kot tudi v tujini, zato lahko naše masivne lesene hiše najdete tudi v Švici, Franciji, Italiji itd. Za masivne lesene hiše uporabljamo ekološko razgradljive materiale na osnovi lesa, naše masivne lesene hiše so nepotratne in zaradi manjše porabe ogrevanja ne škodujejo povečanju Co2. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje o masivnih lesenih hišah nas kontaktirajte ali pa obiščite cenik na naši spletni strani in izberite svojo masivno leseno hišo. Prepričani smo, da vas bosta kvaliteta in cena navdušili.

POCENI MONTAŽNE HIŠE NA KLJUČ

VEČ O LESENIH FASADAH

Masivne lesene hiše cenik