Skeletna hiša - cena v odličnem razmerju s kakovostjo skeletne hiše

Ena najpomembnejših prednostih, ki jih zagotavlja skeletna hiša, je njena ugodna cena. Ta je v primerjavi s klasično zidano hišo lahko bistveno nižja, seveda pa je to odvisno od vaših želja, izbire materiala in gradbene faze. Gradnja skeletne hiše lahko poteka po fazah, cena pa je odvisna od tega do katere gradbene faze naj bo hiša zgrajena. Manj potrpežljivi se lahko odločite za gradnjo skeletne hiše na ključ. Cena gradnje je v tem primeru znana že od samega začetka, skeletna hiša pa bo že pripravljena na stanovalce. Skeletna gradnja (cenik priča, da je cena več kot ugodna) je prava rešitev za vse, ki nimate časa aktivno sodelovati pri gradnji.


Vas zanima, koliko stanejo skeletne hiše? Cena, ki jo navaja cenik, je zgolj informativne narave, saj je končna cena skeletne hiše na ključ odvisna od oblike hiše, vrste materialov in gradbene faze. Cena skeletne hiše na ključ je odvisna tudi od tega ali gre za izdelavo po meri ali po tipskem načrtu. Tipski načrti nudijo kakovostne arhitekturne rešitve, ki zagotavljajo visoko kakovost bivanja.


Skeletna hiša - ugodna cena le ena od prednosti

Skeletna hiša, katere ugodna cena predstavlja cenovno in energetsko najbolj optimalno rešitev za enostanovanjske stavbe, postaja vse bolj razširjen način gradnje tudi v Sloveniji. Pri skeletni gradnji je osnova gradnje v skeletu ali ogrodju, ki je sestavljeno iz močnih lesenih nosilcev. Skelet je statično neodvisen (stoji samostojno) in ne potrebuje konstrukcijskih plošč. Skelet je tako lahko obdan z materiali, ki imajo najboljše toplotne karakteristike in so zelo paroprepustni - hiša, ki diha. S skeletom smo arhitekturno neodvisni. Strojne in elektro inštalacije se izvajajo na gradbišču (enako kot pri klasični gradnji), zato se lahko prilagajajo vašim željam.


Skeletne hiše po svoji zasnovi predstavljajo:

  • zdravo bivalno udobje,
  • prijetno počutje,
  • varčnost bivanja,
  • gradnjo po naročnikovih željah in
  • visoko stopnjo samozadostnosti.

Skeletna hiša nas vrača nazaj k naravi - cena investicije tega vredna

Skeletne hiše, katerih cena vas bo zagotovo navdušila, so energijsko varčnejše od klasično grajenih hiš, vizualno pa se vključujejo tako v mestna kot v podeželska okolja. Les s svojim vonjem, barvo in strukturo daje domu občutek domačnosti in topline ter vez z naravo. Bivanje v leseni hiši je zdravo in prijetno, saj je les material, ki diha, dobro uravnava vlago v prostoru, hkrati pa je odličen toplotni in zvočni izolator. Skeletne hiše (cena več kot ugodna) so požarno in potresno varne, ob rednem vzdrževanju pa je njihova življenjska doba več kot 100 let.

Skeletne hiše cenaSkeletna hiša cena