Skeletna gradnja hiš je vse bolj popularna


Skeletna gradnja predstavlja razmeroma nov način gradnje hiše, kljub vsemu pa se je potrebno zavedati, da takšna gradnja obstaja že stoletja. Skeletna gradnja hiš velja za eno izmed najbolj kakovostnih gradenj nasploh in omogoča kvalitetno ter udobno bivanje v objektu.

Skeletna gradnja hišskeletna gradnja cenik


Način skeletne gradnje je tisti, pri katerem skelet stoji povsem samostojno in statično prenaša vse obremenitve. Najbolj pomembna pri skeletni gradnji hiše je paropropustnost. Materiali so v ta namen skrbno izbrani in nameščeni tako, da paropropustnost stene narašča od znotraj navzven. Ker se v konstrukciji hiše tako ne nabira vlaga je ugodno okolje za les ustvarjeno, življenjska doba hiše pa bo dolga, pa tudi bivanje v njej bo ugodno in prijetno.

PREVERITE TUDI LESENE HIŠE NA KLJUČ

S skeletno gradnjo do hiše, ki zagotavlja kvaliteto bivanja


Hiše skeletne gradnje ponujajo prijazno in udobno okolje za bivanje, hkrati pa omogočajo uresničitev različnih arhitekturnih zamisli, zagotavljajo odlično termo izolacijo, pa tudi odlično potresno varnost.


Pokličite nas in se pozanimajte o skeletni gradnji in o njenih cenah


V podjetju Ci Produkt vam ponujamo kvalitetne hiše skeletne gradnje. Cena skeletne gradnje je ugodna. Odločate se lahko med različnimi dizajni hiš skeletne gradnje. Oglejte si cenik skeletne gradnje na naši spletni strani in nas o postopku skeletne gradnje povprašajte po e-pošti ali telefonu. Odgovorili vam bomo hitro in natančno.
Veseli pa bomo tudi obiska v naši poslovalnici, kjer se o skeletni gradnji hiše lahko prepričate na lastne oči. Navdušeni ne boste le nad ugodno ceno skeletne gradnje pač pa tudi nad kvaliteto, ki jo v podjetju Ci Produkt zagotavljamo. Prijazni strokovnjaki vam bodo povedali vse, kar o skeletni gradnji morate vedeti, preden se zanjo odločite in vam tako pomagali do odločitve, ki vam bo spremenila življenje na bolje.

GALERIJA SKELETNIH HIŠ