Lesene hiše na ključ - ugodno, kvalitetno in hitro


V podjetju Ci Produkt se lahko odločite, da vam hišo izdelamo do določene faze, kasnejše faze pa opravite v lastni režiji, lahko pa se odločite za izdelavo lesene hiše na ključ. Ob odločitvi za leseno hišo na ključ bomo hišo popolnoma dokončali in za bivanje bo primerna takoj ob končanju.

lesena hiša na ključ
Izdelava lesene hiše na ključ je kakovostna in trajna. Les, ki ga za izdelavo hiše uporabljamo, je kvaliteten in dobro obdelan, njegova življenjska doba pa bo tako zelo dolga. Lesene hiše na ključ so odlično izolirane ter notranjost ščitijo tako pred izgubo kot tudi pred vdorom toplote, hkrati pa so prostori odlično izolirani pred hrupom.
Lesena hiša na ključ je okolju prijazna, saj je izdelana iz naravnih materialov, ki dihajo
Ker so hiše izdelane iz lesa, so prijazne okolju, pa tudi zelo ugodne za bivanje. Pri izdelavi proizvedemo dosti manj odpada, kot se ga proizvede pri izdelavi »navadnih hiš«. Lesena hiša na ključ je izdelana hitro - od pridobitve gradbenega dovoljenja do vselitve navadno ne preteče več kot nekaj mesecev.

lesene montažne hiše na ključ


Cena lesene hiše na ključ je nizka, kvaliteta gradnje pa visoka


Cena lesene hiše na ključ je ugodna. Cenik lesenih hiš na ključ lahko najdete na spletni strani. Seveda nas o ceni lesene hiše na ključ lahko povprašate tudi po telefonu ali e-pošti. Cenik vam bomo posredovali hitro in vam hkrati odgovorili na vprašanja, ki se vam morebiti še zastavljajo.


O ceni lesene hiše na ključ se lahko pozanimate tudi v naši poslovalnici


Veseli bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o ceni lesenih hiš na ključ prepričate na lastne oči. Prav tako vam bomo z veseljem pokazali kataloge lesenih montažnih hiš na ključ in vam tako pomagali pri razvoju ideje o vaši leseni hiši na ključ, ki si jo želite.

KONTAKTIRAJTE NAS