Skeletna gradnja je gradnja prihodnosti


Če se odločate za gradnjo nove hiše, smo pravi naslov za vas. Kakovostne skeletne gradnje po ugodnih cenah čakajo na vas. Našo izjemno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer so dostopni tudi ceniki skeletnih gradenj hiš. Tudi na forumih je veliko govora in hvale o skeletni gradnji, tako so vam dostopna tudi mnenja zadovoljnih kupcev.


Okolju prijazna skeletna gradnja


Skeletna gradnja hiš ima veliko prednosti. Poleg ugodnih cen so tukaj tudi druge prednosti, ki vas bodo zlahka prepričale v nakup le te. Skeletna gradnja je varčna, energetsko optimalna, trdna in okolju prijazna. Ker je sestavljena iz lesa, vaša hiša praktično diha. Sproti odstranjuje vlago in je dober toplotni ter zvočni izolator. Zaradi vseh teh dobrih lastnosti bo vaše bivanje udobneje in prijetneje. Počutili se boste bližje naravi, a kljub temu varno v svojem domu.

PREVERITE TUDI MONTAŽNE HIŠE NA KLJUČ


Montažne hiše skeletne gradnje so sestavljene iz masivnih lesenih diagonal in križev, kar omogoča optimalno trdnost konstrukcije. S tako konstrukcijo lahko oblikujemo široko paleto kreativnih arhitekturnih vzorcev. Skeletna gradnja hiše je trdnejša od panelne ravno zaradi masivne konstrukcije, ki nudi optimalno podporo. Skeletna gradnja je bistveno lažja za arhitekturno obdelavo, prav tako za njen prevoz.


Skeletna gradnja hišeSkeletna gradnja


Ugodna skeletna gradnja hiš pri nas


Absolutna prednost skeletne gradnje hiš je ugodna cena. Če primerjamo cene skeletne gradnje s klasično gradnjo, je prva bistveno cenejša. Cena skeletne gradnje je odvisna tudi od materiala, gradbene faze ali morebitnih vaših želja.


Če ste pri skeletni gradnji hiše bistveno manj aktivni zaradi pomanjkanja časa, vam svetujemo gradnjo skeletne hiše na ključ, ki je vseljiva takoj po koncu gradnje, cena pa je znana že na začetku le te. Cenik skeletne gradnje lahko najdete na naši spletni strani: http://www.ciprodukt.si/predalcne.