Gradnja skeletne hiše v lastni režiji - cenik

Gradnja skeletne hiše v lastni režiji je deležna precejšnjega zanimanja. Gradnja hiše v lastni režiji naj bi bila, kot pogosto menijo uporabniki forumov, najcenejša skeletna gradnja. Cenik je najpogostejši razlog, zaradi katerega se začne večina spraševati, ali bi bila možna gradnja skeletne hiše v lastni režiji. Kako varna je v resnici tovrstna skeletna gradnja? Forum ponuja precej informacij glede gradnje skeletne hiše v lastni režiji, vendar obstaja vprašanje, ali je to dovolj, da bo gradnja skeletne hiše v lastni režiji uspešna.


gradnja skeletne hiše v lastni režijiForum in gradnja skeletne hiše v lastni režiji


Tisti, ki jih zanima skeletna gradnja, pogosto obiščejo forum, kjer naletijo tudi na možnost gradnje skeletne hiše v lastni režiji. Najpogosteje omenjana prednost tovrstne skeletne gradnje je cenik - gradnja skeletne hiše v lastni režiji naj bi bila cenovno najugodnejša. Pa to drži oziroma kako poceni je zares tovrstna skeletna gradnja? Forum ponuja različna mnenja in izkušnje, vendar morate vedeti, da je vsaka gradnja skeletne hiše v lastni režiji nekoliko specifična. Upoštevati morate, da vam bo gradnja skeletne hiše v lastni režiji vzela kar precej časa. Prav tako obstaja pri gradnji v lastni režiji večja možnost napak, zato je lahko gradnja skeletne hiše v lastni režiji celo dražja, kot če bi delo prepustili strokovnjakom. Obstaja pa tudi vprašanje, kako kakovostna je lahko samostojna skeletna gradnja. Forum oziroma informacije, ki jih tam najdete, težko nadomestijo znanje in izkušnje strokovnjakov.


Skeletna gradnja - cenik skeletne hiše v lastni režiji in strokovne gradnje


Pogosto se pojavlja tudi vprašanje, ali skeletna ali montažna gradnja. V podjetju CI Produkt menimo, da je pogosto boljša izbira skeletna. Montažna gradnja namreč za stabilnost potrebuje tudi pritrjevanje plošč na konstrukcijo, kar je pomemben dejavnik, ki ga je smiselno upoštevati, ko se sprašujete, ali skeletna ali montažna gradnja. Poskrbeli bomo za profesionalno in ugodno skeletno gradnjo. Cenik tako ni razlog, da bi se morali lotevati gradnje skeletne hiše v lastni režiji.

POCENI MONTAŽNE HIŠE NA KLJUČ

VEČ O MASIVNIH HIŠAH

skeletna montažna gradnja