Skeletna gradnja cena - kakšna investicija je lesena skeletna gradnja

Skeletna hišaCena skeletne gradnje je tisti element projekta, ki nas najbolj skrbi. Ker nimamo neomejenih finančnih sredstev in nas skrbi čas gradnje, si morda želimo skeletno gradnjo v lastni režiji, čeprav zanjo nismo usposobljeni. Lesena skeletna gradnja je projekt, ki zahteva veliko izkušenj iz področja gradbeništva ter drugih področij. Skeletna ali kakšna druga gradnja v lastni režiji je dovoljena le za enostavne objekte, za zahtevnejše, kot so enodružinske hiše pa je skeletna gradnja v lastni režiji po Zakonu o graditvi objektov dovoljena le deloma. Pomembno je, da nam pri skeletni leseni gradnji pomagajo strokovnjaki in v za ta namen usposobljena podjetja. V Ci produkt, d.o.o. imamo kar 52 let izkušenj z gradnjo manj zahtevnih in najzahtevnejših objektov zato vam pri tem lahko pomagamo.

Pri skeletni gradnji v lastni režiji upoštevajte nasvet strokovnjaka

Skeletna gradnja v lastni režiji se odvetuje, ne glede na to, da vas na to morda napeljuje cena. Težava je v kakovosti takšne skeletne gradnje, kjer je pogosto odsoten načrt. Pogosto nas pomanjkanje izkušenj pri skeletni gradnji v lastni režiji stane bistvenih napak objekta, ko kaj hitro pozabimo na hidroizolacijo ali pa dopustimo toplotne mostove. Gradnja skeletne lesene hiše mora potekati po določenem planu in vsebovati oceno investicije, gradbeno dovoljenje še pred samo izvedbo del in zaključnimi deli. V podjetju Ci produkt, d.o.o. smo specializirani za najzahtevnejšo skeletno gradnjo, obenem pa zagotavljamo konkurenčno ceno. Najnižja cena skeletne gradnje nikakor ne pomeni, da boste dobili to, kar želite, lahko pa dobite hišo s pomočjo skeletne gradnje po razumljivi, a dostopni ceni.

Skeletna gradnja

CENOVNO DOSTOPNE SKELETNE HIŠE

Skeletna gradnja - plusi in minusi ter cena

Lesena skeletna gradnja ima mnoge pluse. Poleg tega, da je prijazna do okolja, je tudi energetsko varčna, potresno varna in dolgoročno obstojna. Zgodovinsko gledano je razvoj skeletne gradnje prinesel nove arhitekturne oblike in številne možnosti za hiše naših sanj. Zagotovite si hišo skeletne gradnje po dostopni ceni!