Toplotne črpalke - cene so ugodne, učinkovitost pa visoka

Cena toplotne črpalke je dan danes že zelo ugodna, za montažo toplotne črpalke pa se tako odloča vse več ljudi. Toplotna črpalka je zelo priljubljena tudi zaradi svoje visoke učinkovitosti ter okolju prijaznega delovanja.

Energijo, ki jo za delovanje potrebuje, črpalka v večini pridobi iz okolja

Toplotna črpalka energijo, ki jo za ogrevanje potrebuje, pridobiva iz naravnih virov. Natančneje iz zraka, vode ali zemlje, odvisno od tega, za kakšno vrsto toplotne črpalke se odločimo. Ker energijo vzame iz omenjenih virov, je ogrevanje s toplotno črpalko izjemno ekonomično, učinkovitost toplotne črpalke pa je visoka. Ker toplotna črpalka deluje brez izpusta toplogrednih plinov ali drugih naravi škodljivih snovi, je okolju izjemno prijazna. Viri, ki jih za svoje delovanje uporablja, pa so obnovljivi.

Na voljo so vam toplotne črpalke zrak-voda in zemlja-voda

V našem podjetju vam ponujamo različne vrste toplotnih črpalk. Odločite se lahko za toplotno črpalko zrak voda ali zemlja voda. Cenik toplotnih črpalk zrak voda si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer se lahko prepričate tudi o ugodnih cenah toplotnih črpalk zemlja voda. Vas zanima kakšna je cena toplotne črpalke z montažo? Pošljite nam povpraševanje in priporočili vam bomo zanesljivega inštalaterja, ki bo vašo toplotno črpalko namestil kvalitetno in po nizki ceni.

Cena toplotne črpalke je glede na prednosti nizka

Cena toplotne črpalke je, glede na prednosti, ki nam jih toplotna črpalka ponuja, relativno nizka. S pomočjo toplotne črpalke se poraba goriva zmanjša, zraven tega pa bomo pripomogli tudi k boljšemu okolju in bolj zdravi naravi.

VEČ INFORMACIJ O TOPLOTNIH ČRPALKAH

Črpalke, ki vam jih ponujamo pri nas, so zelo učinkovite

Oglejte si cenik toplotnih črpalk na naši spletni strani in se prepričajte o ugodni ceni toplotne črpalke, ki vas zanima. Prepričajte se tudi o visoki učinkovitosti toplotnih črpalk, ki vam jih ponujamo. Učinkovitost toplotne črpalke se poda kot razmerje med pridobljeno toploto in vloženim električnim delom. Toplotne črpalke Daikin Altherma imajo v povprečju učinkovitost višjo od 300%.

O ceni toplotne črpalke se lahko pozanimate tudi po telefonu

Če na spletni strani o samih toplotnih črpalkah ali o njihovem delovanju ne najdete dovolj podatkov nas lahko kontaktirate tako po telefonu, kot tudi po e-pošti in nam zastavite vprašanja, ki se vam še postavljajo pred nakupom črpalke.

toplotna črpalka cenikcena toplotne črpalke

Oglejte si cenik toplotnih črpalk kar v naši poslovalnici

Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici v Ljubljani, kjer se o ceni toplotnih črpalk lahko pogovorite s prijaznim prodajalcem, ki vam bo svetoval pri izbiri prave toplotne črpalke za vas in vaše potrebe. V kolikor vas zanima ponudba z montažo toplotne črpalke vam lahko priporočimo tudi zanesljivega inštalaterja.

KLIKNITE TUKAJ ČE VAS ZANIMA OGREVANJE S TOPLOTNO ČRPALKO