Najboljše toplotne črpalke zrak – voda, poceni  visokotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda

 

visokotemperaturna toplotna črpalkaNajboljše toplotne črpalke zrak voda so črpalke svetovno priznanega proizvajalca Daikin, ki ima na področju proizvodnje visoko kvalitetne opreme za klimatizacijo zraka kar 90-letne izkušnje, v tehnologiji najboljših toplotnih črpalk zrak voda pa 55-letne izkušnje. Ker se izpopolnjevanje znanja in razvijanje tehnologije pri Daikinu nikoli ne konča, slovijo po visoki kvaliteti storitev in izdelkov, med katere sodi tudi. Cena toplotne črpalke zrak voda je, kadar gre za nakup črpalke znamke Daikin, zanemarljiva, saj gre za visoko kvalitetni sistem za ogrevanje, v katerega investicija se nam povrne že po nekaj letih uporabe, delovanje sistema pa je učinkovito in zanesljivo.

 

CENA NAJBOLJŠIH TOPLOTNIH ČRPALK - AIRABELA

 

Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak - voda in njen namen

 

najboljše toplotne črpalke zrak vodaVisokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda je znana po visoki učinkovitosti, ki jo označimo s koeficientom zmogljivosti sistema (običajno je v razponu od 3 do 5), kar pomeni, da so najboljše toplotne črpalke zrak voda tri do petkrat učinkovitejše od drugih ogrevalnih sistemov. Iz okolice črpajo zrak nizke temperature, ga segrejejo in oddajo v prostor, zaradi česar gre za popolnoma ekološki in varčen način ogrevanja, pri katerem izkoriščamo že obstoječo energijo. Visokotemperaturna toplotna črpalka zrak voda je uporabna tudi pri zelo nizkih temperaturah. Cenik toplotne črpalke zrak voda se razlikuje od ponudnika do ponudnika, vendar pa vam je ob nakupu črpalke znamke Daikin garantiran povratek investicije že po nekaj letih.

 

Najboljše toplotne črpalke zrak voda in njihov nakup

 

Najboljše toplotne črpalke zrak voda so vsekakor črpalke korporacije Daikin, ki jo zastopamo tudi v podjetju Airabela. Za vsa dodatna vprašanja o  najboljših toplotnih črpalk zrak voda se lahko obrnete tudi na nas, z veseljem pa vam bomo tudi svetovali, katero toplotno črpalko zrak voda izbrati, da boste z njenim delovanjem zadovoljni. Obiščite nas!

 

OGREVANJE S TOPLOTNO ČRPALKO

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
AIRABELA trgovina in storitve d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 58A
Delovni čas
Pon. - pet.: 9.00 do 12.00 in 13.00 do 17.00, Sobote, nedelje in prazniki: zaprto
E-pošta
+386 8 2053025
Seznam fraz
Najboljše toplotne črpalke zrak – voda, visokotemperaturna toplotna črpalka zrak-voda
ZEMLJEVID