Pošlji povpraševanje

Toplotna črpalka za ogrevanje Daikin HT zelo dobra rešitev


Toplotna črpalka za ogrevanje je na voljo v različnih izvedbah. V osnovi ločimo tri tipe naprav. To so toplotna črpalka zemlja voda, zrak voda in voda voda. Delovanje toplotne črpalke zrak voda denimo temelji na črpanju energije iz okoliškega zraka, medtem ko toplotna črpalka zemlja voda izrablja toplotno energijo, uskladiščeno v zemlji, da ogreje vodo ogrevalnega sistema. Pogosto se lahko toplotna črpalka uporablja za ogrevanje in hlajenje, odvisno od letnega časa.

toplotna črpalka za ogrevanje


Črpalka Daikin HT deluje tudi pri zelo nizkih temperaturah


Med najkakovostnejše naprave zagotovo sodi toplotna črpalka za ogrevanje Daikin HT (na voljo so različni modeli). Če smo povsem natančni, je to pravzaprav toplotna črpalka za ogrevanje in hlajenje prostorov, zato vam lahko koristi vse leto, uporablja pa se lahko tudi za pripravo tople sanitarne vode. Cena toplotne črpalke Daikin HT je zelo dostopna, njeno delovanje, ki načeloma temelji na črpanju toplote iz zunanjega zraka, pa je možno tudi pri zelo nizkih temperaturah. Toplotna črpalka za ogrevanje vode ogrevalnega sistema (vse do temperature 80 °C) ne potrebuje dodatnega električnega grelca. Visokotemperaturna toplotna črpalka za ogrevanje Daikin HT je primerna tudi za starejše objekte. Z njo lahko enostavno zamenjate obstoječi kotel na fosilna goriva, ne da bi morali zamenjati radiatorje. To je torej vsestransko uporabna toplotna črpalka, življenjska doba te toplotne črpalke pa je nadpovprečno dolga, zato se investitorjem naložba že kmalu povrne.

UGODNE CENE TOPLOTNIH ČRPALK!

ogrevanje s toplotno črpalko

Toplotna črpalka za ogrevanje je ekonomična in ekološka izbira


Razlogov, zaradi katerih je toplotna črpalka za ogrevanje pametna naložba, je ogromno, vendar naj med njimi izpostavimo dva najpomembnejša. Vgradnja toplotne črpalke bistveno zniža stroške ogrevanja in s tem razbremeni družinski proračun, poleg tega pa gre za okolju prijazno rešitev, saj naprava za svoje delovanje uporablja obnovljive, brezplačne vire energije (poleg manjšega deleža električne energije). V Airabeli vse monterje čakajo kakovostne in cenovno dostopne toplotne črpalke, zelo konkurenčne pa so tudi naše cene klimatskih naprav vrhunske kakovosti.