Žleb za vsako streho - preverite ugoden cenik žlebov


žlebovi cenikŽleb predstavlja cevni odvod, namenjen predvsem odvajanju meteorne vode oziroma deževnice s strehe. Pri izvedbi strešne kritine moramo pomisliti na vremenske pojave, s katerimi se pogosto soočamo v našem kraju in temu primerno opremiti tudi streho. Običajno se odločimo za žleb, snegobran in strelovod. Žlebovi so na tržišču v različnih izvedbah - izbiramo lahko med polkrožnimi ali štirikotnimi, ki jih običajno namestimo na manjše strešne površine, vse pogostejše pa so tudi ovalne dvojne izvedbe. Pri nakupu moramo razmisliti tudi o njihovih dimenzijah, da zagotovimo optimalno delovanje odvodnega sistema in se ne soočamo z zamakanjem. Žlebovi in obrobe so na voljo tudi v podjetju Skrin, v katerem vam nudimo brezplačno svetovanje in neverjetno ugoden cenik žlebov.

VEČ O KROVSKIH DELIH


Žlebovi - cenik, ki vas bo navdušil


Cenik žlebov je eden izmed dejavnikov, ki jih upoštevamo pri nakupu strešnega žleba. Poleg cenika moramo upoštevati tudi dimenzije, saj morajo biti odtočne cevi prilagojene velikosti izbranega žleba - v nasprotnem primeru lahko meteorna voda povzroči tudi zamakanje. V podjetju Skrin vam svetujemo, da se pred nakupom lotite meritev in izračunov s pomočjo strokovnjaka in se šele nato odločite za določen sistem odvodnjavanja. Najcenejše žlebove si lahko ogledate v naši ponudbi, v kateri boste našli cenik žlebov, ki omogoča prihranek. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.skrin.si/stresni-dodatki

Žleb


Žleb po naročilu


Žleb je mogoče izdelati tudi po naročilu. Prednosti omenjenega načina je ogromno, poudariti pa moramo predvsem dejstvo, da so tovrstni žlebovi popolnoma prilagojeni streham, zaradi česar je zagotovljeno njihovo optimalno delovanje oziroma opravljanje funkcije. V podjetju Skrin preverite strešno kritino od slemena do žleba ter cenik žlebov. Vabimo vas k ogledu ponudbe.