strešni žlebovi cenikŽleb visoke kvalitete in cenik strešnih žlebov

Žleb je dandanes obvezen dodaten na vsaki strehi, saj je njegova naloga skrb za odvajanje deževnice s strehe, s čemer se lahko izognemo zamakanju pod streho in uničenju fasade. Pri nakupu lahko izbiramo med različnimi vrstami - žleb je lahko polkrožen, štirikoten ali ovalen, nekateri izmed njih pa so primerni le za manjše strešne površine, zato se je pred nakupom najbolje posvetovati s strokovnjakom, ki nam bo zaupal tudi cenik strešnih žlebov in nam predstavil morebitne akcije. Ključnega pomena je tudi pravilna namestitev žleba, saj lahko v nasprotnem primeru pride do težav z zamakanjem kljub temu, da imamo na strehi žleb.

Strešni žlebovi - cenik, ki omogoča prihranek

Cenik strešnih žlebov se razlikuje glede na različne ponudnike, vsekakor pa lahko kvaliteten žleb kupimo po zelo ugodni ceni. Če sami nismo ravno mojstri na tem področju, moramo razmisliti tudi o montaži, ki je zelo pomembna za pravilno delovanje odtočnega sistema. Ugoden cenik si lahko ogledate tudi v podjetju Skrin, v katerem vam nudimo žlebove vseh vrst, na voljo pa so tudi različne dimenzije. Pri izbiri žleba vam bomo z veseljem tudi pomagali, saj imamo na tovrstnem področju ogromno izkušenj, prav tako pa vam bomo predstavili izjemno ugoden cenik strešnih žlebov.

ČE VAS ZANIMAJO TUDI STREŠNE OBROBE, KLIKNITE TUKAJ

Žleb in izbira dimenzij

Nakup žleba ni preprost, saj moramo upoštevati mnoge dejavnike. Eden izmed njih je tudi dimenzija, ki jo moramo natančno izračunati, saj mora premer žleba ustrezati površini naše strehe, v nasprotnem primeru žleb ne bo sprejel zadostne količine vode, mi pa se bomo soočili z neprijetnimi posledicami. Pred nakupom žlebov in obrob obiščite podjetje Skrin, v katerem bomo poskrbeli, da boste izbrali ustrezne dodatke za svojo streho in se tako izognili dodatnim stroškom. Vljudno vabljeni!

AKCIJSKE CENE STREŠNIH KRITIN - SKRIN

žleb