Streha je področje, kjer si nihče ne želi težav

 

Kritine za strehoStreho imenujejo tudi peta fasada. Streha zgradbo varuje pred vremenskimi vplivi, kar pomeni, da mora biti ne le popolnoma vodotesna, ampak tudi primerno toplotno izolirana. Izdelava strehe mora potekati kar nadvse strokovno. V podjetju Skrin izdelujemo streho v obliki strešnika in trapeza. Profil trapez je oblikovan tako, da je primeren tako za strehe kot za fasade. Prednost takšnega profila strehe se kaže tudi pri montaži in transportu. Streha v obliki strešnika, se uporablja za prekrivanje stanovanjskih objektov. Izdelava strehe (njena oblika) in raznolikost barv daje strešni kritini naraven izgled, ki se lepo vklaplja v okolje
Finančni del je seveda pomemben: ne glede na to, ali imamo opravka z izdelavo strehe pri novogradnji, s sanacijo pločevinaste strehe ali pa s popravilom strehe, je cena eden izmed pomembnejših dejavnikov.

 

Dobro je vedeti, kaj vse potrebujemo za streho

 

Prihranite čas, vse kar potrebujete za streho dobite na enem mestu. Dobro je, da se informiramo, kaj vse je potrebno pri obnovi strehe. V prodajalnah s krovskimi izdelki dobite vse na enem mestu. Vse za streho se izdela na osnovi ogleda ali skice. V prodajalnah s krovskimi izdelki (Ljubljana, Kranj) dobite vse ostale krovske izdelke (obrobe, žlebove) ki so za izdelavo strehe, kot zaključene celote prav tako pomembni. Za streho si velja vzeti čas, in ko smo se poučili, kaj vse je za streho potrebno, si izberimo primernega kvalitetnega izvajalca.

 

Izdelava strehe je zahtevna faza izgradnje vsake nove hiše

 

Pri strehi je potrebno upoštevati zelo različne faktorje. Vprašati se moramo, ali si želimo ravno ali poševno streho, saj ima vsaka od njiju svoje prednosti. Ali bomo meteorno vodo zbirali za uporabo? Kaj vse za streho potrebujemo, je odvisno od naših želja in potreb. Koliko odtokov potrebujemo? Ali potrebujemo zračnike? Kakšen dimnik si bomo omislili? Ne glede na to, ali nas zanima sanacija pločevinaste strehe ali pa le cena popravila strehe, je pametno, da se pred začetkom kakršnihkoli del posvetujemo s strokovnjaki, da ne bo prišlo do nepotrebnih napak oziroma težav.

 

Skrin.si | Streha mora biti stoodstotna. Pri nas dobite vse za streho.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Skrin trgovina, PE Ljubljana
Naslov
Koprska 108 c
1000 Ljubljana
Delovni čas
Pon-pet: 7-15, sob: 8-12
Spletna stran
E-pošta
01 423 28 07
041 722 520
Strani v ostalih jezikih
Seznam fraz
streha, vse za streho, izdelava strehe
ZEMLJEVID