Dimenzije žlebov - žlebovi po ugodnih cenahžlebovi cene


Dimenzije žlebov so zelo pomembne, saj mora premer žleba ustrezati površini strehe, da lahko sprejme zadostno količino vode, pa tudi povprečni količini padavin na posamezni lokaciji. V podjetju Skrin delujemo že vse od leta 1982. Delovanje podjetja je zasnovano na kvalitetni izdelavi strešne kritine in krovskih izdelkov po naročilu in željah naših strank. Nudimo vam tudi različne dimenzije žlebov, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani. Na vsa vprašanja o žlebovih vam bomo z veseljem odgovorili na podlagi večletnih izkušenj, zato nas lahko kadarkoli tudi kontaktirate. Nudimo vam kvalitetne žlebove in obrobe po ugodni ceni, ki predstavlja odlično možnost za prihranek!


Žlebovi


Žlebovi poskrbijo za kontrolirano odvajanje vode s strehe, kar preprečuje močenje fasade in ostalih stvari pod streho, zato brez njih preprosto ne gre, prav iz tega razloga pa je tudi zelo pomembno, da izberemo pravo dimenzijo žlebov. Vas zanima več o žlebovih? Kontaktirajte nas in svetovali vam bomo! Na voljo vam je tudi strešna kritina od slemena do žleba.


Žlebovi - dimenzije


V podjetju Skrin vam nudimo različne dimenzije žlebov. Ne spreglejte pomena strokovne montaže žlebov, saj je le-ta izredno pomembna za pravilno delovanje za odtočnega sistema. Za vsa dodatna vprašanja o dimenzijah žlebov in nasploh o žlebovih smo vam vedno na voljo.

Več o strešnih obrobah:www.vsi.si/skrin/obrobe

PLOČEVINASTA KRITINA

IZDELKI ZA GRADBENIŠTVO

žlebovi dimenzije cene