Obrobe, s katerimi bo vaša streha popolna


Obrobe so vsekakor nekaj, kar potrebujemo pri menjavi ali popravilu strehe. Seveda poznamo več vrst obrob, ki so izdelane iz različnih materialov. Nudimo vam vse vrste strešnih obrob, ki jih lahko izberete iz naše standardne ponudbe, na voljo pa vam je tudi izdelava obrob po meri, katere prednost je, da upoštevamo vse želje naših strank. Nudimo vam tudi strešne kritine, strešne in krovske dodatke, orodjarstvo in drobne kovinske izdelke, v sklopu katerih izdelujemo:

  • izdelke za belo tehniko,
  • izdelke za avtomobilsko industrijo,
  • izdelke za gradbeništvo.

Strešne obrobe Strešne obrobe cenik


Strešne obrobe se med seboj razlikujejo po materialih, iz katerih so izdelane. Bakrene strešne obrobe so narejene iz bakra. Sicer gre za nekoliko dražjo izbiro, vendar pa je baker med vsemi materiali najbolj vzdržljiv. Upoštevan je tudi ekološki vidik, saj je baker mogoče predelati in reciklirati. Velika prednost teh obrob je, da so lahke, zaradi česar ne obtežujejo ostrešja.
Pogost material za izdelavo strešnih obrob je tudi aluminij, ki je zaradi svoje trdnosti in vzdržljivosti odporen na različne vremenske pojave. Njegova prednost je, da ga lahko barvamo in ga tako prilagodimo barvi naše strešne kritine.
Za izdelavo strešnih obrob se uporablja tudi pocinkana pločevina.
Poleg omenjenih izdelkov vam nudimo še strešne obrobe za tegolo.


Obrobe po vaši želji


Obrobe so tisto, s čimer se (vključno z izdelavo strešnih kritin) ukvarjamo že vrsto let. Za nami je namreč kar 35 let delovanja, v katerem

smo pridobili številne nove izkušnje, ki nam pridejo v pomoč pri izdelavi najbolj kvalitetnih izdelkov. Smo odzivni, prilagodljivi in zanesljivi, z željo, da zadovoljimo vse potrebe naših strank. Če ne veste, za katero obrobo bi se odločili vam svetujemo, da se obrnete na nas. Prepričani smo, da bomo skupaj poiskali najboljšo odločitev, s katero boste več kot le zadovoljni. Za cenik strešnih obrob nam pošljite povpraševanje.

Več o pločevinasti strehi:www.vsi.si/skrin/plocevinasta-streha

CENE ŽLEBOV

strešne obrobe