Žlebovi različnih dimenzij, odtočne cevi in ostali krovski izdelki


Žlebovi skrbijo za kontrolirano in ustrezno odvajanje vode s strehe, zato so žlebovi nujno potreben element vsake strehe in hiše. Voda se odvaja preko žlebov in odtočnih cevi v odtočne jaške. Zato je potreben tehten razmislek o tem, kakšne žlebove montirati na rob strehe. Z izbiro kakovostnega žleba boste vaši hiši zagotovo privoščili le najboljše, saj boste poskrbel za ustrezno odtekanje vode, ki bi ob neprimernem žlebu lahko tekla po fasadi vaše hiše. V podjetju Skrin izdelujemo visokokakovostne žlebove. Na voljo so žlebovi standardnih dimenzij, lahko pa vam izdelamo žlebove po naročilu oziroma vaših merah. Dolžina žlebov in odtočnih cevi je izdelana po meri.


Brezhibna montaža žlebov in odtočnih cevi vseh dimenzij


Žlebovi so izdelani iz jeklene, bakrene ali aluminijaste pločevine. Odločite se lahko za poljubno barvo žlebov, ki se bodo skladale z barvo vaše strehe in fasade. Zelo pomembno je, da je montaža žlebov opravljena kvalitetno in brezhibno. Pred samo montažo je potrebno poskrbeti za natančen izračun dimenzij žlebov. Premer žleba mora namreč ustrezati površini strehe, da bo sposoben sprejeti zadostno količino vode. Upoštevati pa je potrebno tudi povprečno količino padavin na določeni lokaciji. Pri montaži žlebov je treba posebno pozornost posvetiti stikom med posameznimi deli žlebov. Na teh mestih namreč najbolj pogosto pride do prepuščanja vode. Vendar vam zagotavljamo, da se to pri nas ne bo zgodilo. Naši monterji žlebov so namreč zelo izkušeni in poskrbeli bodo za brezhibno montažo žlebov vseh dimenzij.

PREVERITE PONUDBO ŽLEBOV


Akcija - žlebovi, odtočne cevi in ostali krovski izdelki po izjemnih cenah


Naši žlebovi in ostali krovski izdelki so dostopni po akcijskih cenah. Prepričani smo, da boste v akcijski ponudbi žlebov in ostalih krovskih izdelkov našli tisto, kar potrebujete. Za kakršno koli vprašanje smo vam na voljo preko spletnega obrazca ali preko telefona.

žlebovi in odtočne cevi v akcijikrovstvo - žlebovi vseh mer po želji