Strešne kritine ki jih je težko doseči, a še težje preseči

Strešne kritine so različnih vrst in kvalitet. Tehnologije kritin so zelo različne, a vse morajo doseči svoj namen: bistvo strehe je, da zaščiti objekt pred zunanjimi, predvsem vremenskimi vplivi. Različna krovstva prisegajo na različne strešne kritine. Pogosto tu ne gre za prave strokovne razloge ali odločitve, ampak največkrat za preference: morda določen izvajalec dela raje z enim materialom, drugi pa z drugačnim. Prednosti jeklene kritine so številne. Odporna na razne vremenske vplive in dobro prenaša tudi potres. Večina strešnih kritin se ob potresu zelo slabo obnese, saj so zelo statične in ne tolerirajo premikov. Značilnost jeklene strešne kritine pa je tudi fleksibilnost. Jeklena kritina je v podjetju Skrin je narejena iz 0,6 mm debele pločevine.

Jeklena strešna kritinaStrešne kritine na trgu so številne

Obstaja več razlogov, zakaj izbrati jekleno strešno kritino. Izbiramo lahko med različnimi tipi kritine in odtenki barv, ki so na zalogi. Fleksibilnostomogoča enostavno izvedbo tudi na zahtevnejših arhitekturnih slogih. Jekleno strešno kritino odlikuje enostavna in hitra montaža, posledično pa nižji stroški in krajši čas gradnje ali obnove. Pritrjujemo jo s pomočjo vijakov in jahačev.
Na trgu obstajajo tudi pločevinaste strešne kritine s posipom. Strešna kritina z izolacijo je v obliki panelov.

Jeklena strešna kritina izdelana v Sloveniji

Dandanes že marsikaj izdelujejo po meri. Znane so obleke po meri, pohištvo po meri, kuhinje po meri in celo avtomobili po meri. Mi pa vam izdelamo strešno kritino po meri. Izdelava je namreč računalniško vodena, tako lahko upoštevamo določene specifične okoliščine posameznega objekta.

Več informacij nahttps://www.vsi.si/skrin/kritina.

Skrin.si | Strešne kritine, ki vas bodo v celoti zadovoljile.