Ugodna cena strehe in kakovostno popravilo

Cena strehe podjetja Shrin je ugodna, poslanstvo podjetja pa je zadovoljstvo strank pri strešni kritini ter vseh ostalih strešnih dodatkih, ki spadajo zraven. Kupcem želimo ponuditi vse za streho in najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zato je cena strehe ugodna. Z znanjem in kakovostnimi izdelki kupcem zagotovimo odlične izdelke in storitve na enem mestu.

Cena popravila strehe

Pločevinasta streha cena

Cena in kakovost strehe ter njeno popravilo

Tako kot želimo, da so zadovoljne naše stranke, zadovoljstvo uspešno ustvarjamo tudi pri svojih zaposlenih. Zato še toliko bolj navdušeno ustvarjajo kvalitetne izdelke od zasnove do končnega izdelka. Naša želja je gradnja zaupanja s strankami in zagotavljanje stabilne rasti podjetja, kar naredimo tako, da vam omogočamo kvaliteto proizvodov in storitev.

Kakšne so strehe in njihova cena?

Strešne kritine vam omogočamo v obliki strešnika, ki se uporablja pri pokrivanju objektov v naravnih in stanovanjskih okoljih, kot tudi v obliki trapeza, s čimer pokrivamo tudi industrijske, športne, trgovske in poslovne objekte. Strehe ne zgolj postavimo, pač pa nudimo tudi popravilo strehe v primeru zamakanja ali drugih težav, pri čemer je cena ugodna. Strešna kritina oblike strešnika je čudovita zato, ker ji oblika in raznolikost barv dajeta zelo naravni izgled, zaradi česar se odlično vključi v prostor. Ker gre za jekleno kritino, ki je izredno fleksibilna, se jo dobro vključi tudi v zahtevne arhitekturne sloge.

Strokovno popravilo strehe in cena

Pločevinasta streha je dolgo obstojna, v primeru, da sčasoma pride do težav, pa vam nudimo popravilo strehe po ugodni ceni. Pločevinasta streha, katere cena je tudi sicer ugodna, je izdelana v Sloveniji po finski tehnologiji, ki ustvarja možnost poljubnega oblikovanja in s tem ustvarjalnost. Idealna je za strehe novogradenj ali za zamenjavo že dotrajanih strešnih kritin. Poleg tega pa vam v podjetju Skrin nudimo tudi vse ostalo za streho, kamor so vključeni kovinski in strešni dodatki, kot so denimo žlebovi, pa tudi drobne kovinske izdelke za belo tehniko, avtomobilsko industrijo in gradbeništvo, ter še več. Oglejte si naš spletno stran in nas kadar koli kontaktirajte. Veselimo se stika z vami!

STREŠNI DODATKI