Najcenejša, a kakovostna strešna kritina

Najcenejša strešna kritina, ki jo izdelujemo v podjetju Skrin, je izdelana kvalitetno in glede na potrebe in želje strank. Strešno kritino odlikujejo jo dolga življenjska doba, obstojnost na vse vremenske razmere, odpornost proti koroziji in lep zunanji videz.

STREŠNA KRITINA

Najcenejša, a lahka strešna kritina in cena

Nudimo vam jekleno kritino v obliki trapeza ali strešnika. Obe sta produkt našega podjetja, razlika med njima pa je, da sta namenjeni za objekte različne namembnosti. Najcenejša strešna kritina v obliki trapeza je namenjena uporabi na bivanjskih, poslovnih, industrijskih, trgovskih, športnih in prestižnih objektih, medtem ko je tista v obliki strešnika namenjena predvsem bivanjskim objektom. Kritina vam je na voljo v različnih odtenkih; od rdeče, bele in zelene, do rjave, srebrne, sive ali črne. Zlahka boste našli pravo barvo kritine zase oziroma tako, ki se bo lepo vključila v vaše lokalno okolje.

Najcenejša strešna kritina


Creaton najcenejša strešna kritina cenik

V okolje se bo zlahka vključila predvsem jeklena kritina v obliki strešnikov, saj daje vašemu domu naraven in domačen videz. Poleg tega je zaradi vijačenja z vrha njena izvedba enostavna in omogoča prekrivanje vseh naklonov in oblik. Ni pa le najcenejša, pač pa je tudi zelo lahka strešna kritina, zaradi česar ne obremenjuje ostrešja in je odlična tudi za starejše zgradbe. Njena cena je ugodna, če želite, pa vam pri obeh oblikah jeklene kritine lahko dodamo tudi nanos protikondenzne zaščite iz filca, s čimer bo vaša streha še bolj zaščitena.

Lahka strešna kritina

Najcenejša strešna kritina Creaton

Cenik omenjenih jeklenih kritin najdete na naši spletni strani, kjer so vam na voljo tudi dodatne informacije. Poleg omenjenih produktov pa vam omogočamo tudi popravilo strehe, v primeru puščanja strehe ali drugih poškodb strehe. Poleg tega v naši ponudbi najdete tudi vse ostalo za streho, od strešnih dodatkov do krovskih izdelkov. Vabljeni k ogledu naše spletne strani ali obisku našega prodajnega salona, kjer vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri vaše jeklene kritine.

MONTAŽA ŽLEBOV