Kakovostna krovska dela izvede izkušeni krovec

Krovska dela veljajo za ena od bolj zahtevnih področij dejavnosti v gradbeništvu, saj mora biti izvedba narejena brezhibno, da ne prihaja do težav. Natančno in zanesljivo vam krovska dela izvede naš krovec z dolgoletnimi izkušnjami, ki zna ustrezno svetovati, tako glede materialov kot glede izvedbe storitev.

Krovska dela ravne strehe


Krovska dela, ki jih za vas izvedemo v podjetju Skrin

Krovstvo in kleparstvosta pri izvedbi strešne kritine in izvedbi drugih krovskih del izrednega pomena, izvede pa vam jih izkušen krovec ali klepar. Tako krovstvo lahko poskrbi za izvedbo ravne strehe, klasične strehe ali pa popravilo dotrajane strešne kritine. Mi poskrbimo za oboje: izdelavo krovskih izdelkov in njihovo montažo na vašo streho. Med njimi so:

- Vrhnjak

- Zračnik

- Snegobran

- Obroba

- Izogib

- Kotlič

- Reducirka

- Objemka

- Razpršilec

- Dimnik

- Dvojni kotlič

- Kolen

- Izliv

- Lovilec deževnice

- Vogalnik

- Kljuka

- Končnica

- Žleb

Vse te krovske elemente vam izdelamo iz bakrene, jeklene ali aluminijaste pločevine. Ves material, ki ga izdelamo na zalogo, skladiščimo na suhem in hladnem prostoru, kjer je zaščiten pred vlago in vročino. Krovec vam vsak posamezni element glede na vaše želje in potrebe montira na vašo streho. Tako je za vas denimo izvedena montaža žlebov, pri čemer so žlebovi in obrobe izbrani iz vaše strani, da se ujemajo s podobo strešne kritine in so izdelani iz ustreznih materialov.

Krovska in kleparska dela

Ni kvalitetne strešne kritine brez krovskega dela

Krovstvo in kleparstvo tako omogočata tudi izvedbo ravne strehe ali pa strešne kritine strešnik ali trapez, ki sta glavni jekleni kritini v naši ponudbi. Naši krovci vam z veseljem svetujejo glede izbire strešne kritine in vam izvedejo kakovostna krovska dela. Da bi dela potekala brez težav, morajo krovci sodelovati skupaj z vami pri izbiri materialov in dogovarjanju glede detajlov dela. Če vam bo krovska dela izvedel naš krovec ali strokovna ekipa s področja krovstva, ni skrbi glede prepuščanja strehe ali drugih težav. V primeru, da pri dotrajani strehi pride do kakršnih koli težav, pa vam z veseljem nudimo popravilo strehe po ugodni ceni.

IZDELKI ZA GRADBENIŠTVO