Strehe - kaj moramo vedeti in kako poteka sanacija strehe?

sanacija streheStrehe nas varujejo pred različnimi vremenskimi pojavi, hkrati pa tudi preprečujejo prehajanje vode v prostore pod njimi, zato se z njihovo pomočjo zaščitimo pred zamakanjem in nastankom plesni. Nakup nove strehe je lahko precejšnji zalogaj (ne le finančni), saj moramo pred nakupom strehe razmisliti o tem, česa si želimo in katera izbira je najprimernejša. Enako velja tudi za sanacijo strehe. Izbiramo lahko med več vrstami kritin, med katerimi so najpogostejše opečnate, betonske in lesene, nekoliko manj pogoste pa so slamnate strehe hiš. Ker moramo pred nakupom strehe upoštevati določene korake, je najbolje, da poiščemo pomoč strokovnjaka.

PREVERITE CENIK STREŠNIH KRITIN SKRIN

Sanacija strehe oziroma zamenjava strešne kritine

Sanacija strehe je v določenih primerih neizogibna. Strehe imajo določeno življenjsko dobo (ki je običajno precej dolga), vendar občasno zahtevajo tudi sanacijo strehe, na kar lahko vplivajo tudi vremenske razmere. Dotrajane strehe svojega namena ne opravljajo več kvalitetno, zato je sanacija strehe nujna. Na odločitev o popravilu ali menjavi pogosto vpliva tudi želja po dodajanju izolacije, zato se lahko pri menjavi odločimo tudi za kvalitetno pločevinasto streho z izolacijo.

Strehe v podjetju Skrin

Pri nakupu nove strehe ali izvedbi sanacije strehe se lahko obrnete tudi na podjetje Skrin, v katerem je za nami dolgoletna tradicija. V več letih poslovanja smo si pridobili mnoge izkušnje na področju sanacije strehe in izdelavi kvalitetnih strešnih kritin, zato lahko kvalitetne in vzdržljive strehe z dolgo življenjsko dobo poiščete tudi pri nas. Na voljo vam je tudi streha tondach s klasičnimi in sodobnimi oblikami, s katerimi boste dosegli estetsko dovršenost vaše strehe, saj se lahko poigrate z različnimi modeli in številnimi barvnimi odtenki. Izberite tistega, ki vam najbolj ustreza. Vljudno vabljeni na brezplačno svetovanje in pomoč pri izbiri.

ČE VAS ZANIMAJO STREŠNE KRITINE SKRIN, KLIKNITE TUKAJ

strehe