Prevozi blaga na varen in zanesljiv način s podjetjem Prigo

V podjetju Prigo bomo zanesljivo in varno poskrbeli za prevoz vašega blaga. Prevozi blaga potekajo po celotni Sloveniji, pa tudi po državah EU in po državah bivše Jugoslavije.

Prevozi blaga so lahko:

Ponujamo vam celovito storitev na enem mestu - poskrbeli bomo za vse malenkosti in podrobnosti, ki jih zajema prevoz blaga. Naše dolgoletne izkušnje in pridobljeno znanje so zagotovilo, da boste deležni najboljše storitve na trgu. Glede na celovitost storitve in njeno kakovost pa smo tudi najugodnejši na trgu. Kadar gre za cestni prevoz blaga, se stranke zaradi naših prednosti vse pogosteje odločajo za Prigo.

Prevozi blaga - prednosti podjetja Prigo

Prevoz blaga PrigoNaše podjetje odlikuje visoka kvaliteta storitev in visoko usposobljen kader ter točnost, zanesljivost in fleksibilnost. Vsaki stranki se prilagodimo v največji možni meri in skupaj poiščemo najboljšo rešitev. Zagotavljamo vam odlično organiziran prevoz vašega tovora in obljubljamo, da bo na cilj prispel takrat, ko obljubimo. Ob točno določeni uri bomo prevzeli blago in ga natovorili, nato pa dostavili in prav tako raztovorili. Za vaše blago pa lahko na naši novi lokaciji na Vrhniki poskrbimo tudi za varno skladiščenje. Zagotavljamo vam, da bo prevoz blaga po Sloveniji opravljen v največ 24 urah, prevoz blaga po Evropi pa v 48 do največ 96 urah. Sodobna tehnologija, v katero sodi tudi GPRS navigacija, vam in nam omogoča sledenje našim tovornim vozilom. Tako boste v vsakem trenutku vedeli, kje se vaš tovor nahaja. Prav tako vas bomo lahko obvestili o morebitnih zapletih in ovirah, ki bi lahko vplivali na cestni prevoz. Prevozi blaga potekajo s sodobnimi vozili Mercedes-Benz, ki so v povprečju stara le dve leti in pol. Zato je verjetnost okvar manjša, vozila z vašim tovorom pa bodo prej na cilju. V primeru nezgode je vaš tovor zavarovan - prevoz tovora tako ne bo pomenil nepredvidenih dodatnih stroškov, zato ste lahko brez skrbi.

Prigo d.o.o. | Prevoz tovora, cestni prevoz blaga - povezave do naše spletne strani:
  • Prevozi tovora