Hladilniški prevozi blaga - prevoz temperaturno občutljivega blaga

Prevozništvo je storitev, od katere sta pogosto odvisna ugled in uspešnost poslovanja marsikaterega podjetja. V naši družbi se tega dobro zavedamo. Naše podjetje je sicer majhno, a dinamično, zato se v vsakem trenutku lahko popolnoma posvetimo vašim željam in potrebam. Zagotavljamo vam kvalitetne in celovite storitve, zlasti pa varen in zanesljiv prevoz vašega blaga. Odlikujejo nas točnost, zanesljivost, fleksibilnost in doslednost. Zagotovili pa vam bomo, da bo vaš tovor ob določenem času na določenem kraju. Prevozi blaga, ki jih nudimo, so različnih vrst. Med temi so tudi hladilniški prevozi blaga, natančneje prevozi temperaturno občutljivih snovi. V takšnih primerih gre navadno za prevoz hitro pokvarljive hrane ali blaga, kot je cvetje. Hladilniški prevozi pa so primerni tudi za prevoz farmacevtskih izdelkov.

S KLIKOM DO HLADILNIŠKEGA PREVOZA HITRO POKVARLJIVEGA BLAGA

Zaupajte prevoze hitro pokvarljivega blaga našemu podjetju in svoj dragoceni čas izkoristite za druga opravila in obveznosti.

Hladilniški prevozi blaga v podjetju Prigo - primerni za prevoz cvetja

Na voljo imamo posebej prilagojene hladilnike za prevoz blaga, ki potrebuje posebni temperaturni režim. Ker gre v večini primerov za hitro pokvarljivo blago, imajo hladilniki poseben prostor, ki ves čas prevoza ostane hladen oziroma zamrznjen in se ohladi tudi do - 30 °C. Kadar gre za blago, ki se ne sme ohladiti, pa se prostor segreje tudi do 30 °C. Takšen način delovanja imenujemo dvojni temperaturni režim. Za hladilniški prevoz blaga, kot je cvetje, je v našem podjetju na voljo hladilnik kapacitete 110 kubičnih metrov ali pa 48 vozičkov s 37 euro paletami. Izberete pa si lahko tudi klasični hladilnik za 33 euro palet ali 66 euro palet, ki potekajo v dveh nivojih. Dvižna ploščad omogoča varen prevoz in ohranitev blaga v neokrnjeni obliki. Hladilniški prevozi blaga so primerni tudi za prevoz farmacevtskih izdelkov.


Za še več zanimivih podrobnosti obiščite našo spletno stran!

Prigo d.o.o. | Hladilniški prevoz blaga- povezave do naše spletne strani:
  • Hladilniški prevoz blaga